Dette spiser jeg i løpet av en dag #6

Takk for at dere etterlyste innlegget. Jeg hadde allerede tatt bildene, men glemte helt ut å publisere dem, så nå kommer endelig matinnlegget dere liker så godt. Dagen er tirsdag som var!

- let's start -

Frokost

Ble inntatt i formiddagstimene mens Dennis sov. En lavkarbo-kjekssjokolade (kan kjøpes HER, og koden 7TJAT gir deg de 2 første gratis ved kjøp av 3 eller flere!) og en diger kopp med deilig iskaffe. Iskaffen lager jeg enkelt av 2 dl vanlig filterkaffe som er blitt kald, 1 dl fløte, 4 ss sukrin (i det siste har jeg brukt sukrin gold, og det er om mulig enda bedre). Bland alt godt sammen og ha oppi isbiter. Smaker helt fantastisk og holder deg mett i en liten evighet etterpå.

Middag

Ettersom iskaffen mettet så lenge var jeg ikke sulten igjen før i 20 tiden om kvelden. Da gjorde jeg det super, duper enkelt og varmet meg noen rester fra kjøleskapet – smørstekt hodekål og pinnekjøtt. Det smakte like godt som det alltid gjør til tross for at det var rester fra noen dager i forveien.


Kan med andre ord si at jeg ikke brukte særlig mye tid på mat denne dagen, men det jeg fikk i meg var så sinnsykt godt likevel!

Hvordan ser en typisk dag ut for deg?

3 kommentarer om “Dette spiser jeg i løpet av en dag #6”

  1. Du som kan så mye om trening osv. Jeg er 175 meter høy og veier rundt 90 kg. Jeg hadde en periode der jeg trøstespiste når jeg fikk alvorlig angst for en stund tilbake. Men har nå begynt og trene for fullt, jeg trener hver dag utenom søndag. Mitt problem er bare at jeg går søren meg ikke ned i vekt, jeg holder meg stabilt på 89 kg. Men jeg kan likevel se at lårene mine (som forresten er der jeg la på meg så og si all vekt) begynner og stramme seg litt opp. Tror du det kan ta lang tid før jeg fyker ned og ser ut som en stram perfekt person? Føler liksom jeg leser bloggen din og du bare blir strammere og strammere etter hver uke mens jeg har nesten ikke sett noe forskjell på de 3 mnd jeg har trent.. Har du noen tips? Og helst ikke noe insane diett, for jeg er nemlig så sinnsykt dårlig til å holde meg til det.. 🙁 Takk for hjelp.

  2. Synes du dette er å være et bra forbilde for unge? Vise opp at du spiser under 1000kcal til dagen? Helt sjokkert. Trodde du hadde mer peiling på trening og kosthold enn dette?

Legg igjen en kommentar