Den beste dagen på lenge!

Strålende sol og blå himmel har blitt en del av vår hverdag igjen. Jeg jubler! Riktignok med en del vind og i underkant av tyve grader, men så lenge vi får smake litt på solen sier jeg meg fornøyd. I dag valgte vi derfor å dra på en liten familieutflukt, bare oss tre. Destinasjonen ble Minigolfen Familiepark!

Både Christopher og jeg synes minigolf er kjempe kjekt, og da vi reiste til Gran Canaria sammen, bare vi to, i februar 2016 husker jeg vi dro for å spille minigolf hver eneste kveld i ei uke. Etter at Dennis kom til verden derimot har det blitt altfor lite av det, og når jeg tenker meg om tror jeg ikke vi har spilt siden Gran Canaria.

Det var derfor veldig gøy og etterlengtet å tilbringe nærmest hele dagen på minigolfbanen der i dag. Utrolig koselig, spesielt siden Dennis var med og lekte rundt med sine to knallgule golfballer. Han passet godt på dem, sendte dem ned bakkene akkurat som vi gjorde, og plukke dem opp for å gå til neste hull.

Halvveis i spillet tok vi oss en matpause ved noen benker, før vi fortsatte. Mens vi satt der tok jeg meg selv i å kjenne på en utrolig sterk takknemlighet. Takknemlig for at jeg har en så fin familie og at vi har det så gøy på slike utflukter. Det booster hverdagsgleden skikkelig, og jeg smiler i flere dager etterpå.

Og siden jeg vet noen alltid spør når jeg deler slike innlegg som dette: golfbanen ligger på Torvastad, rett over veien for Haugaland Zoo! En helt fantastisk golfbane med hele tre forskjellige minigolfbaner, lekeplasser og kafé, samt mange store golfbaner. Verdt å ta turen om du har muligheten. Ikke er det dyrt heller!

Etter 20 hull, mye latter og enda mer high five, smiling og jubling var vi i mål. Da lekte vi litt på lekeplassen med Dennis helt til slutt før vi kjørte hjemover igjen.

Lillegull koste seg i en fillehaug hele dagen, og var så utslitt da vi satte oss i bilen at han sluknet på vei hjem.

For å være ærlig fristet det å sove en liten powernap selv også. En helt perfekt sommerdag!

 

Legg igjen en kommentar