Bli med meg på trening!

I dag bestemte jeg meg for å ta dere med på treningsøkten min. Vise dere litt hvordan en typisk økt ser ut for meg, og kanskje inspirere andre til å bevege litt mer på seg. Under ser dere et lite utdrag av en typisk skulder- ,triceps- og bicepsøkt. Jeg fikk riktignok ikke filmet alle øvelsene, som jeg sier i videoen, men hele programmet har jeg notert under videoen.

Hele videoen er filmet med DETTE kamera!


Skuldre, biceps og triceps

Oppvarming med lette vekter. 10-15 reps, 2-3 sett før hver øvelse.

Sittende skulderpress: 6-8 reps x 4

Millitærpress: 6-8 reps x 4

Sidehev: 10 reps x 3

Bicepscurl med stang: 10 reps x 3

Bicepscurl med hantel: 10 reps på hver hånd x 2

Nedpress i vaier: 10 reps x 4

Franskpress med hantler: 10 reps x 3

Kardio helt på slutten.

500 meter x 3 runder roing

Legg igjen en kommentar