Åpner egen nettbutikk + GIVEAWAY

Reklame for egen nettbutikk


Da kan jeg opplyse om at nettbutikken min er åpen for fullt! Det vil komme inn flere produkter etter hvert, men allerede har jeg hele 88 unike, hjemmesydde barneklær og -utstyr! Husk likevel på at varene ikke vil bli sendt ut før 20.august. Alle produktene er selvsagt sydd med kjærlighet, og du finner dem ingen andre steder enn nettopp i min nettbutikk.

www.lillegullet.no

- noen favoritter i butikken -

        

Klikk på de ulike bildene for å lese mer!


GIVEAWAY

I forbindelse med at forhåndssalget er åpent har jeg også kjørt i gang en kjempe kjekk konkurranse på instagram! KLIKK HER for å delta i konkurransen om å vinne ei vognpute – det desidert mest populære produktet mitt. Vinneren får selvsagt velge akkurat hvilken farge de ønsker på puten.

♥︎ Del gjerne innlegget ♥︎

2 kommentarer om “Åpner egen nettbutikk + GIVEAWAY”

Legg igjen en kommentar