2 uforventede hendelser i dag!

Okei, dagen i dag har virkelig ikke gått etter planen. Jeg er helt ute og kjører, og det er tydelig at jeg har en skikkelig blåmandag!

Ingen dukket opp på møtet

Det startet med at jeg hastet ut dørene like etter at jeg hadde lagt Dennis for luren sin for å rekke et møte kl.10. Vel! Når klokken var 10 minutter over ti og den andre parten enda ikke hadde kommet dobbeltsjekket jeg notatene mine. Klokken 13 sto det der. Om TRE TIMER skulle jeg altså på dette møtet. Da var det ingenting annet å gjøre enn å gå hjem igjen å vente videre.

Endelig kan jeg også

Okei, sånn et år (?) etter alle andre har jeg endelig fått ut fingeren og prøvd meg på instastory. Nærmest i demonstrasjon har jeg unnlat å bruke den delen av instagram fordi jeg irriterte meg over at de prøvde å gjøre det samme som snapchat. Så dum kan man bli! Etter mye knoting og feiling fikk jeg det sånn noenlunde til, og la ut langt mer enn nødvendig bare fordi det var så gøy. Mange flere alternativer og redigeringer enn på snapchat! Planen var i utgangspunktet kun å informere om at jeg har sydd hele 3 nye produkter som kommer ut i nettbutikken i løpet av dagen. Men nå er jeg nesten redd jeg kommer til å bytte over fra snapchat til instagram på min private story også!

Husk forresten å følge @lillegullet.no på instagram!

En kommentar om “2 uforventede hendelser i dag!”

Legg igjen en kommentar