10 ting jeg vil gjøre i sommer!

annonse

kjolen min kan kjøpes -> HER <- i flere farger

Til tross for tidenes hetebølge og sinnsyke temperaturer rundt om i landet er det faktisk ikke sommer før i dag, sånn offisielt. Juni – velkommen skal du være. I løpet av deg, og dine søsken Juli og August har jeg et par ting på bucket listen min. Ting jeg vil gjøre og oppleve denne sommeren, rett og slett. Tenkte jeg kunne dele det med dere, så blir jeg veldig glad om du deler din bucket list i kommentarfeltet.


Hoppe i strikk

Sommerfest her hjemme

Lage lavkarbovennlig is

Reise til Spania i over 3 uker

Grille masse på terrassen

Besøke Haugaland Zoo

Bygge ferdig plantekassen og ordne det fint i hagen

Gå ned 7 kilo

Sverigetur med Christopher, Dennis og combi campen

Begynne på oppussingen av vaskerommet


Hva vil du gjøre denne sommeren?

2 kommentarer om “10 ting jeg vil gjøre i sommer!”

  1. Me ska i bryllup, til spania om flyet går (ryanair ska ut i streik i juli), på fest hos dokke, me ska forhåpentligvis ha grillfest me og, me ska ha 1 årsdag, ska ned 10 kg til neste sommar 🙂

Legg igjen en kommentar