Vi har pusset opp soverommet: før og etter!

Vi er ferdig med å pusse opp nok et rom, og resultatet ble akkurat som vi hadde sett for oss. En gang i fremtiden vil vi gjøre en del mer her inne, men i første omgang er dette helt klart et rom vi sier oss fornøyd med. Under her ser dere bilde av hvordan det ser ut nå, og hvordan det så ut da vi flyttet inn for halvannet år siden.

DA VI FLYTTET INN

Det har skjedd en ørliten forandring, eller hva? Haha! Tenk så skrekkelig. Det verste av alt var at vi bodde med soverommet slik det ser ut på bildet over i flere måneder før vi gjorde noe med det, bare fordi vi prioriterte andre prosjekter først.

Det vi har lyst til å gjøre en gang langt inn i fremtiden er å male rommet, muligens bare én vegg i dempet sort. Vi vil også byttet ut terrassedøren som er veldig vrien å få opp. De innebygde skapene vil jeg rive, fikse tak og vegg bak også sette inn en pax garderobe fra IKEA. Helt til slutt er planen å skifte gulv til det samme som vi har i stuen.

Hva synes du?

En kommentar om “Vi har pusset opp soverommet: før og etter!”

Legg igjen en kommentar