Vi har forandret mening!

I løpet av de siste ukene har jeg tenkt en del på dette med eksponering av barn – igjen. Christopher og jeg har snakket en del sammen, og vi har funnet ut at vi ønsker å gjøre ting litt annerledes herfra. Vi angrer ikke på noe som er lagt ut tidligere, så det kommer ikke til å bli slettet, men vi ønsker bare å la tiden fremover være annerledes. Vi har endret mening rett og slett, og det må da være lov.

Tidligere har vi delt nesten alt. Det eneste som ikke har blitt delt er hendelser jeg har sett på som for private, bilder jeg tror han kunne blitt flau over og nakenhet. Ellers har dere fått vite det meste. Slik blir det ikke fra nå av.

Han kommer til å være med på bilder i hverdagsinnlegg som før, men kanskje litt sjeldnere. Men det som blir den største forskjellen er hverdagsinnlegg kun om Dennis. «I dag har Dennis feber», «Nå skal Dennis sove over hos mormoren sin», «Dennis har fått enda en tann» eller «Dennis ditt og Dennis datt». Om det er noe vi gjør som familie og han er en naturlig del av det kommer han selvsagt til å være med, men jeg kommer ikke lenger til å skrive innlegg eller ha bilder kun av han uten at det ligger en god og gjennomtenkt grunn bak.

Fokuset i denne bloggen blir flyttet fra å være på Dennis og meg til å bli kun på meg, med Dennis som en naturlig del av mitt liv. På samme måte som Christopher, mamma og resten av familien min er en del av mitt liv. Skjønner dere? Med andre ord blir det mest forandring i teksten som deles. For det er minst like mye eksponering som bilder – har dere tenkt over det? Jeg har i hvert fall det nå, og vi har dermed tatt denne beslutningen om å gjøre ting litt annerledes fremover.

For Dennis sin skyld.

For jeg kan fint sitte her og si at det hadde vært helt greit for meg om mamma hadde skrevet en slik blogg om meg da jeg var liten, men Dennis er ikke meg, og det er det som er så vanskelig. Derfor er jeg heller litt føre var frem til han er gammel nok til å fortelle meg i hvilken grad han ønsker å være en del av bloggen eller ei.

Legg igjen en kommentar