Vi er i gang med hageprosjektet!

annonse

For en fantastisk deilig dag! Mai leverer virkelig altså, og det benytter vi oss godt av. I dag kom vi skikkelig i gang med hageprosjektet vårt og har nå fått klippet bort MYE av de overvokste buskene, døde trær, ugress og annet som må vekk. Vi har også gravd opp en god del av steinbeddet og såvidt begynt på barkbeddet. Vi har lagt enda litt flere planer etterhvert som vi så hvor stor hage vi faktisk har, og er skikkelig godt i gang.

Dennis har også vært ute med oss i hele dag. Verdens snilleste og mest tålmodige er han. Han har krøpet rundt, utforsket og lekt masse i eget selskap. Han har studert både oss, meitemarker, maur og noen blomster. Alt har vært kjempe spennende og han har ikke klaget en eneste gang til tross mange timer ute mens mamma og pappa jobbet i hagen.

shortsen min kan kjøpes HER (OBS: snart utsolgt)
samme modell bare i bukse finner du HER

Vi har fått fjernet så masse, og da mormor og morfar kom innom med hengeren for en liten stund siden fikk vi alt opp fra bakken og på henger med engang. Det var deilig det! Plutselig er vi så mye nærmere den hagen vi ønsker oss – og det tok bare en dag!

Hva har du gjort denne lørdagen?

Legg igjen en kommentar