Ukens spørsmål #70

Hva fikk deg til å begynne med å blogge?

Psykologen min anbefalte meg det for å ha et sted å kunne prate fritt uten å være redd for at noen skulle le av meg (der og da, om de gjør det på andre siden av skjermen får nå bare være) eller avbryte meg når jeg pratet. Det fungerte kjempe fint, og her sitter jeg nesten 7 år senere og blogger fortsatt!

Hvordan møttes du og Christopher?

Vi møttes faktisk på en nattklubb natt til 14.desember 2014!

Vurderte dere andre navn til Dennis? Isåfall har du lyst til å dele hvilke navn det var?

Ja, vi hadde en del andre navn på listen før vi bestemte oss. Husker ikke alle nå i farten, men jeg vet i hvertfall at vi hadde Linus, Gabriel, Felix og Storm. Også skulle han jo egentlig hete Lucas hvis det ble gutt, men det var helt frem til vi fikk vite at det faktisk var en gutt. Da føltes det plutselig ikke riktig likevel. Aner ikke hvorfor, haha!

Så lurte jeg også på om du kanskje ville skrevet et innlegg om “din første gang”? Syns personlig at det er gøy å lese når andre bloggere skriver om deres første kjærlighet, kyss, møte med alkohol osv ? Mulig du har skrevet noe slik før, men at jeg ikke har fått det med meg!

Tusen takk for tips! Kanskje du allerede har sett det? Men jeg skrev et slikt innlegg like etter at du la igjen kommentaren, og det kan du lese HER.

Jeg har lest bloggen din nå en god stund er fra Haugesund selv og har tenkt så mye på å ta kontakt med deg på facebook, du virker så sinnsykt hyggelig og hadde vært så gøy å bli kjent med deg. Selv har jeg ikke barn da men har ganske få venninner og sånn, er dette noe du hadde svart positivt til? Har hatt messenger samtalen med deg oppe mange ganger men har bare latt være for jeg er redd for å virke helt idiot haha!

Så utrolig koselig <3 Send meg gjerne en melding, det hadde vært veldig gøy!

genser HER ⎮ bukse HER ⎮ sko HER

Hva ønsker du å stille i? Og når?

Wellness fitness, våren 2019!

Hvordan i alle dager klarer du å spise så lite i løpet av en dag? Burde du ikke rase ned i kilo når du ikke spiser mer enn det der? Prøvde meg på en sånn diett i 1 uke og jeg gikk ned 7 kilo.. veide 60 kilo til å begynne med, så kan trygt si at det var ikke akkurat veldig sunt..

For det første er ikke lavkarbo en diett, men en vektregulerende livsstil (det vil si at mange spiser lavkarbo for å gå opp i vekt også).

Ellers ser det kanskje ut som lite mat, men det er store mengder fett i disse måltidene som gjør rettene både mettende og fulle av kalorier. Jeg spiser med engang jeg blir sulten, og på lavkarbo holder man seg som sagt mett mye lengre enn ved “vanlig” mat.

Det er også mange som går fort ned i vekt i starten på lavkarboreisen fordi kroppen kvitter seg med overflødig vann. Og deretter går man enten opp, ned eller ligger på det samme alt ettersom hva som er trivselsvekten til kroppen din. Ganske kult i grunn!

Spiser du seriøst ingenting i mellom disse 2 måltidene? ? kjenner jeg blir #hangry bare med tanken på å gå 8 timer mellom et måltid ?

Nei, det er det jeg elsker med lavkarbo! Masse fett som gjør at man holder seg mett leeeenge, og dermed går ned i vekt samtidig som man slipper å gå sulten.

Vet du hvor mange karbohydrater per vaffel inneholder?

Nei, det gjør jeg dessverre ikke. Men hvis du lurer veldig kan du regne ut karboinnholdet i hver matvare, plusse dem sammen og dele på antall vafler!

oppskrift HER

Hvor er den fletta sengeslangen som dennis har i senga si fra? Har sett den på snap.

Den har jeg faktisk sydd selv!

Hvilken pulsklokke bruker du?

Fitbit Charge 2! Verdens beste ♥︎

Lurer du på noe annet til neste ukes spørsmål?

Legg igjen en kommentar