Ukens spørsmål #69

Har du tenkt til å gå på lavkarbo hele livet? Når du begynner å spise vanlig igjen så kommer du jo til å legge på deg.

Nei, hvorfor gjør jeg det? Det er da mange mennesker som spiser vanlig mat uten å legge på seg av det. Når det er sagt er jeg usikker på hva jeg vil gjøre i det lange løp. Ikke stresser jeg med det heller. Tar det litt som det kommer, men jeg trives såpass godt med lavkarbo at jeg helt klart kunne spist det resten av livet.

Har du hengt opp de hyllene til bøker på dennis sitt rom? Vil gjerne se i så fall.

Nei, det har jeg ikke. Fokuset har vært på oppussingen i de andre rommene og i hagen, men det kommer!

Hvor kjøper man bringebæreddik?

På Meny blant annet.

Blei den sprø altså? Min versjon gikk i søppelet her idag.. mjuke og klissete..

Ja, de ble sprø og gode, men må ikke toppes med krem før rett før servering. Da blir de nemlig myke, men lar du være å ta på kremen helt til slutten så går det mye bedre!

Trur du eg kan bruke eplesidereddik eller har bringebæreddik nåke anna funksjon enn bringebærsmak?

Det er jeg faktisk usikker på ettersom jeg ikke har testet selv, men vil tro det går bra. Jeg brukte tross alt kun bringebæreddik for smakens skyld.

Jeg klarer ikke sukrinsmaken! Vet du om det vil funke med Tagatesse?

Leste faktisk et sted at tagatesse alene ikke fungerer, men har ikke prøvd selv. Når det er sagt skriver jeg også i oppskriften at du ikke får sukrinsmaken ved å bruke sukrinmelis!

Hva heter du på snapchat?

–> linnthereseee <– følg meg gjerne! Der deler jeg mye fra hverdagen min hver eneste dag, også de dagene jeg ikke oppdaterer bloggen like ofte. En upolert side av hverdagen min, helt uten filter.

Nå er det ukens spørsmål #70 neste uke, og da tenker jeg at jeg kunne svare på video! Så, lurer du på noe til neste uke, og som du vil jeg skal svare på i video? Hyl ut i kommentarfeltet!

2 kommentarer om “Ukens spørsmål #69”

  1. Noen spørsmål som jeg håper du har lyst til å svare på neste gang:
    Hva fikk deg til å begynne med å blogge?
    Hvordan møttes du og Christopher?
    Vurderte dere andre navn til Dennis? Isåfall har du lyst til å dele hvilke navn det var?

    Så lurte jeg også på om du kanskje ville skrevet et innlegg om «din første gang»? Syns personlig at det er gøy å lese når andre bloggere skriver om deres første kjærlighet, kyss, møte med alkohol osv 🙂 Mulig du har skrevet noe slik før, men at jeg ikke har fått det med meg!

  2. Hei. Jeg har lest bloggen din nå en god stund er fra Haugesund selv og har tenkt så mye på å ta kontakt med deg på facebook, du virker så sinnsykt hyggelig og hadde vært så gøy å bli kjent med deg. Selv har jeg ikke barn da men har ganske få venninner og sånn, er dette noe du hadde svart positivt til? Har hatt messenger samtalen med deg oppe mange ganger men har bare latt være for jeg er redd for å virke helt idiot haha!

Legg igjen en kommentar