Ukens spørsmål #68

Hva er det som er skjedd mellom dere og Emily? Har dere kontakt i det hele tatt lenger?

Ønsker ikke å gå noe inn på det da jeg anser det som privat, men nei, vi har ikke noe særlig kontakt.

Vet du om noen lavkarboprodukter eller ferdigretter som kan kjøpes ferdige i butikken? Dersom man ikke har tid til å lage mat en dag?

Tusen takk for dette spørsmålet! Det inspirerte meg til å skrive et eget innlegg om temaet, og det kan du lese HER.

Kan eg spør hvilke pølser du bruker her?

Akkurat her brukte jeg noen min kjære hadde tatt med seg hjem fra jobb, men sånn ellers er jeg veldig glad i Jacobs Utvalgte.

Tjener du penger på bloggen?

Ja, det gjør jeg.

Vi tenkte også å kjøpe den kassa! Hvor mye sand har dere oppi?

Nå har vi 100 kilo akkurat, men synes det er i minste laget, så kommer nok til å tilføre et par sekker til.

Er du ikke snapper for Supermammaene lenger?

Nei, det er jeg dessverre ikke da det tok litt for mye tid, men jeg kommer til å gjestesnappe for dem med jevne mellomrom! En veldig morsom og givende snapchatkonto de fleste burde følge. Den skiller seg liksom ut fra alle andre mammasnappere ettersom de byr veldig på seg selv og ikke tar seg selv særlig høytidelig.

Har et par spørsmål angående dåpen til Dennis, da vi for øyeblikket holder på å planlegge en selv! Hvilken plassering ved matbordet hadde dere? Hadde dere bordkort, eller fikk gjestene sitte der de selv ønsket? Om dere brukte bordkort, hvem satt nærmest dere? Besteforeldrene til dåpsbarnet eller fadderne? Hvordan stilte dere bordene? Hestesko, langbord, T-oppstilling? ? Er veldig usikker på hvordan dette bør gjøres, så henter tips der jeg kan.

Først og fremst; masse lykke til med dåpen! Vi hadde glass med inngravert navn til alle som bordkort. Vi hadde et langbord med et rundt bord inntil på ene enden. Rundt dette runde bordet satt Dennis, foreldre og faddere. Også satt besteforeldre, oldeforeldre, tanter, onkler osv nedover langbordet. Veldig fornøyd med løsningen vi gikk for, men det jeg er mest fornøyd med må være at Dennis også satt til bordet. Jeg synes det var noe av det koseligste med hele dagen. At han fikk være med å feire dåpen sin selv også liksom. Til tross for at han sov under mesteparten av selskapet var det likevel skikkelig koselig at han hadde sin egen stol.

Hvor strikt lever du på lavkarbo? Teller du antall karbo ca. til dagen?

Jeg lever ganske strikt, men teller ikke karbo nei. Vil likevel tippe jeg ligger under 20 karbo daglig.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

En kommentar om “Ukens spørsmål #68”

  1. Har du tenkt til å gå på lavkarbo hele livet? Når du Begynner å spise vanelig igjen så kommer du jo til å legge på deg.

Legg igjen en kommentar