Supersalg på hvite kjoler!

annonse

Ingenting er så fint til solbrun hud som hvite kjoler! Dette feirer nelly med å kjøre minst 20 % rabatt på over 60 vakre, hvite kjoler. Mange av kjolene har også så mye som 50 % rabatt, og tilbudet varer kun til mandagsmorgen. Klikk derfor hjem dine favoritter i god tid slik at du sikrer deg riktig størrelse. Husk at de vanligste størrelsene og fineste kjolene ryker først!

1 HER ⎮ 2 HER ⎮ 3 HER ⎮ 4 HER ⎮ 5 HER ⎮ 6 HER

Sommeren er såvidt i gang, og det er tiden for glade sommerfester med god musikk og dansende, glade mennesker. Topp festen med å kle deg i en kjole som fremhever brunfargen til det maksimale! Mine favoritter eg nok 5 og 6 på bildet over, og 1 og 4 på bildet under.

1 HER ⎮ 2 HER ⎮ 3 HER ⎮ 4 HER ⎮ 5 HER ⎮ 6 HER

En av mine vakre, hvite kjoler – ryggen på denne er bare helt fantastisk fin. Også fra nelly, men allerede utsolgt i hvit. De har den riktignok inne i peach HER og svart HER enda. Hva synes dere om kontrastene i bildet forresten? En hage full av rot, tilhenger, halvferdig plantekasse mot en elegant hvit kjole som svaier i den magiske solnedgangen..?

-> HER <- finner du resten av kjolene i kampanjen!

Hvilken kjole er din favoritt?

Legg igjen en kommentar