Sophie Elise har skrevet om meg!

Jeg sto på hodet ute i hagen med håret oppsatt i en veldig rotete dult, bare shorts, bikinitopp og arbeidshansker på kroppen og skitt fra jorden helt opp til knærne da mobilen plutselig vibrerte i baklomma. Jeg la fra meg den lille spaden, satte meg på en stein og tok en velfortjent liten pause mens jeg kikket gjennom varslene mine. «2 nye likes på et instagrambilde», «ny kommentar på facebook», «noen nye snapper» og «Sophie Elise Isachsen har tagget deg i et innlegg»… Eh, hva? Øyenbryna mine for sammen, og jeg leste en gang til for å forsikre meg om at hjernen min ikke spilte meg et puss.

Klikket på linken og irriterte meg over at internettet var så tregt her ute i hagen. Kikket på hjulet som snurret rundt på den hvite skjermen. Sveipet ned, slo a wifi og slo på mobildata. Statusen kom med en gang. Jeg var tagget sammen med et knippe andre navn, og under var det en link til et blogginnlegg. «noen bloggere som fortjener skryt» var overskriften. Haken min falt helt ned på brystet før jeg klikket på linken.

Skumleste nedover helt til jeg så mitt eget navn. På Sophie Elise, en av Norges mest leste blogger, sin blogg. Altså! Skjedde virkelig det her. «..en jente jeg har fulgt i to år..» jeg fortsatte å lese samtidig som jeg kløp meg i armen! Vær så snill, ikke la dette være en drøm. Den bloggeren jeg har fulgt lengst av alle leser bloggen min! Jeg satte i et lite gledeshyl, hoppet opp fra pausesteinen og tok en seiersdans i beddet jeg nettopp hadde gravd og fikset så fint.

Så utrolig, utrolig gøy!

3 kommentarer om “Sophie Elise har skrevet om meg!”

Legg igjen en kommentar