Sol, sommer og hagearbeid!

annonse

Hetebølge i Haugesund – hvem skulle trodd? Vi nyter det til det fulleste. Musikken flyter ut fra høytaleren her på terrassen. Gode, gamle og muntre sommerklassikere! Dennis ligger utslått i vognen sin i skyggen rett ved min side. Han hadde sin daglige to timers dupp i formiddag, men sovnet likevel utslitt på fanget til Christopher for et lite kvarter siden. Hvem skulle trodd det, Christopher som aldri klarer å legge Dennis, og når gjorde han ingenting for å prøve engang.

Helt tydelig at sol og varme gjør den lille kroppen sliten. Kroppen til min kjære samboer derimot – det virker som den får mer energi av dette været, for han har jobbet i hagen helt siden han sto opp i dag morges, og stanser kun for å gå på do og spise litt inni mellom. «Du må ikke slite deg helt ut» roper jeg til han inni mellom, men da får jeg bare et smil og «Jeg synes bare det er gøy, og i tillegg er det god trening, så jeg koser meg».

Denne her MÅ dere bare prøve! Den smaker helt sinnsykt godt, og er i tillegg sukkerfri og inneholder BCAA. Masse energi gir den også – noe som er perfekt på dager som dette for at man ikke skal ende som Dennis og sovne før klokken 17 om kvelden, hehe. Den er på salg fra 600,- til kun 299,- for et fullt brett akkurat nå! Kan kjøpes –> HER <– og ved å benytte koden 7TJAT får du ytterligere 50 kroner rabatt!

Selv har jeg lekt en del med Dennis på terrassen, prøvd å bake lavkarbo pavlova – som forresten ble totalt misslykket, men skal gjøre noen forandringer og prøve igjen om noen timer, så satser jeg på oppskriften kommer ut allerede i kveld – solt meg masse og jobbet litt i hagen mellom slagene og når Dennis har sovet.

Det er virkelig helt perfekte dager her i Haugesund for tiden! Musikken som strømmer ut fra høytalerne kombinert med fuglekvitter og barnelatter gjør livet komplett. Legg på god mat, varme solstråler mot huden, lite klær og godt humør – så kunne ikke livet blitt bedre!

Hvordan er dagen og ikke minst været hos deg?

En kommentar om “Sol, sommer og hagearbeid!”

  1. Så koselig dere har det? Flink mann og glade barn på toppen av sommer og sol, ja da er livet perfekt? Nyt dagen i morgen og lykke til med pavlova?

Legg igjen en kommentar