Nye klær + flere BH tips til dere!

annonse

Det er mai! Siste vårmåned, og dermed gjerne på tide å shoppe litt til sommergarderoben. Nelly har nå over 3000 produkter i salgskategorien sin. Det er midt mellom sommer og vinter, og alt det gamle skal ut. Se alle klærne til latterlige lave priser HER.


Når man først snakker om klær og nelly vil jeg gjerne vise dere hva som dukket opp i postkassen min her en dagen. En diger pakke med masse fint, flott og behagelig. Først ut er denne hvite toppen som fremhever brunfargen. Passer ypperlig om sommeren med andre ord. Og dere? Cropped topper er virkelig på vei inn igjen! Denne er like fin til fest med et par stramme jeans som på skogstur med joggebukse til.

Toppen kan kjøpes her ⎮ Joggebuksen kan kjøpes HER

Noe annet jeg liker veldig godt er topper med dyp utringning! Det som derimot er litt utfordrende er bhen under. For det er ikke så veldig fint når bhen viser i utringningen, men man kan liksom ikke gå uten heller! I de tilfellene er denne bhen under her helt perfekt! Ikke bare er den spesiallaget for dype utringninger, men den finnes også helt opp til G-cup!

Stroppene kan tas av slik at den blir stroppløs forresten! Ellers er det vatterte, innsydde spiler som løfter og gir veldig god støtte. En bh alle jenter burde ha i klesskapet sitt.

Bhen kan kjøpes HER ⎮ Finnes også i svart HER

Denne nydelig genseren er next up! En tynn strikkegenser med vakker v-utringning i halsen og åpen med knytting i ryggen. Akkurat ryggen er jo det som skiller denne genseren fra alle andre lignende strikkegensere. Jeg synes ryggraden er noe av det fineste på kvinnekroppen – haha, samme hvor rart det høres ut – men akkurat derfor liker jeg denne genseren så godt.

Det gjør liksom hverdagsantrekket ekstra fint! Så skader det heller ikke at man kan ta genseren ned på ene skulderen om man ønsker det. Mange muligheter med denne med andre ord.

Genseren kan kjøpes HER ⎮ Buksen kan kjøpes HER

Sist men ikke minst denne stroppløse bhen! Den har en silikonkant rundt hele slik at den sitter bom fast akkurat der den skal. Den har også en veldig bred strikk rundt slik at man kjenner den både støtter og løfter skikkelig godt. Jeg har tidligere slitt med at de stroppløse bhene mine bare synker sammen og sklir lengre og lengre ned på magen. Denne her derimot sitter akkurat der den skal hele dagen!

I love it. Er du forresten usikker på hvilken bh-størrelse du bruker, og syter litt med å gå til en butikk for å måle deg kan du bruke dette skjemaet og et målebånd for å finne riktig størrelse på under ett minutt! Visste du at 8/10 kvinner i Norge bruker feil bh-størrelse?

Denne nydelig bhen kan kjøpes HER

Finnes også i nude HER

Hvilke av plaggene likte du best?

Legg igjen en kommentar