Noen tanker denne dagen

Jeg satt nettopp og tenkte på hva jeg skulle skrive om i kveld. Grublet en liten stund før jeg plutselig innså hvor planlagt bloggen gradvis har blitt i løpet av de siste årene. Tidligere tenkte jeg aldri ut hva jeg skulle skrive om i forkant. Jeg bare åpnet macen, logget meg inn og begynte å skrive. Lot fingrene løpe varmt over tastaturet mens jeg prøvde å holde følge med tankene mine. Så, da bestemte jeg meg for å gjøre det i dag også.

Litt annerledes, men veldig gøy. Deilig og befriende! Så, hvorfor ikke ramse opp noen tanker jeg har tenkt i dag.

  • Det slo meg plutselig at det ikke bare er fantastisk, rosenrødt og perfekt at været er så fint som det er. Så varmt og mye sol i forhold til andre år. Jeg ble plutselig oppmerksom på at vi gikk fra vinter til sommer på bare noen dager, og hoppet over våren. Det er i hvert fall ikke normalt! Og det skremmer meg litt. Global oppvarming, folkens! Jeg begynte derfor å tenke på hvor lenge jorden kommer til å overleve om den blir behandlet som den gjør nå. Det er vel bare et spørsmål om tid før det ikke går mer.
  • Den tanken utviklet seg til å bekymre meg for Dennis. Jeg kommer til å dø før han, og da får jeg nesten litt panikk ved tanken på at han skal leve videre uten meg til å passe på seg. Jeg gråt en tåre og to før jeg beroliget meg med at han forhåpentligvis vil være en godt voksen, gammel mann med masse god familie rundt seg.

  • Jeg tenker også en del på førstkommende lørdag. Da skjer det noe stort! Jeg skal få tilbakemelding på kroppen min. Det er formsjekk og jeg gruer meg ekstremt masse! Forrige gang jeg var «oppe til vurdering» gikk jeg rundt med en muskuløs kropp som aldri hadde fødd. Huden var stram og fin og musklene syntes godt gjennom det mye tynnere fettlaget. Håper virkelig det går fint! Lover å oppdatere dere på den fronten om to små dager.
  • Dagen etter formsjekken, altså på søndag, er planen å gå opp til Preikestolen igjen. Christopher og jeg har vært der en gang før. Da var jeg topptrent, og hadde ingen 10 kilos tung gutt på ryggen. Det kan bli… utfordrende! Men jeg elsker utfordringer, så gleder meg masse, masse, masse.
  • Nå streifet tanken, om at jeg bare har rablet ned masse piss og vas, meg. Hva gir det dere å få et innblikk i min kaotiske og spesielle hjerne liksom. Kanskje jeg bare skal slette..? Men jeg har ikke noe mer interessant å skrive om i kveld, så kan like gjerne publisere.

Kvalitet før kvantitet? Nope, ble kvantitet i dag gitt.

Legg igjen en kommentar