Når og hva skal jeg stille i?

For en spennende dag! Jeg fått masse informasjon, møtt på teamet igjen og hatt en god samtale med coachen. Sammen kom vi frem til planen videre når det gjelder fitnessen for min del! Ettersom det er litt vanskelig å si noe helt sikkert allerede nå er dette altså bare en plan, og forandringer kan skje underveis. Både når det gjelder klasse, men også tidspunkt.

Uansett, jeg har endelig en konkret plan å forholde meg til! Et mål å jobbe mot – og det er wellness fitness, våren 2019. Dette er en nok så ny gren som kan plasseres et sted mellom bikinifitness og bodyfitness i størrelse. Her skal man ha mest muskler på underkroppen, men også en god del på overkroppen. Også en litt softere muskulatur enn i bodyfitness. Kort fortalt!

Mitt første delmål på veien er å gå ned 9 kilo til midten av september! For å klare det kommer jeg nok til å fortsette på lavkarbo som nå, men samtidig gire opp noen hakk på treningsfronten.

9 kilo på 16 uker – i can do that!

2 kommentarer om “Når og hva skal jeg stille i?”

  1. Jeg synes du ser helt fantastisk ut! Blir spennende å følge med videre på målet ditt 😉 Lykke til

Legg igjen en kommentar