Min første gang!

Min første fest uten alkohol…

..jeg husker det så godt! Enten var det 8., 9. eller 10. klasse. Jeg hadde endelig blitt invitert i en bursdagsfest – uten alkohol altså. Tok på meg den fineste kjolen jeg hadde, og hadde det virkelig så utrolig gøy! For første gang på lenge hadde jeg blitt invitert. Vi spiste, koste oss og danset masse til sangen «tonight’s gonna be a good night» og selv den dag i dag får jeg ekstremt gode minner og et smil om munnen med det samme jeg hører den sangen!

Dette var på den tiden jeg ble mobbet på det verste, men akkurat denne kvelden var et lysglimt i alt det mørke. Akkurat hvorfor jeg ble invitert eller hvorfor jeg ble behandlet så godt den kvelden aner jeg ikke, for både like før og like etter var alt et mareritt. Kanskje det hadde noe med det fantastiske bursdagsbarnet å gjøre…?

Mitt første kyss…

..fikk jeg i barnehagen, men om vi ikke skal regne med det. Var jeg faktisk ikke mindre enn 15 år – wow. Føler jeg er skikkelig sent ute med alt, haha. Men i hvert fall. Jeg drev med vektløfting på den tiden, og var kjæreste med en vektløfter fra nabofylke i en måned eller noe slikt.

Jeg skulle ta dommerkurs i byen han bodde i, og det samme skulle han være med på. Vi hadde hytte rett ved siden av hverandre, og dagen vi skulle reise hjem gikk jeg ned i hytten hans for å si ha det til han. Etter å ha pratet litt og sagt ha det fikk jeg et ganske fint kyss midt i hytten før jeg gikk derfra. Husker jeg hadde sommerfugler i magen i flere dager etterpå!

 

Første gang jeg hadde sex…

..jeg var et par måneder unna å fylle 18 år, og hadde vært sammen med min daværende kjæreste i 2-3 måneder. Jeg skulle sove over hos han for aller første gang, og det var da det skjedde. Like før vi skulle legge oss. Rolig og ganske fint egentlig. Ingen spennende historie med one night stand, smerter og hukommelsestap med andre ord, haha.

 

Min første jobb…

..var som vaskedame i butikken til mormor og morfar. Jeg gikk vel i åttende klasse, og hadde akkurat snakket med ei som vasket på moren sin arbeidsplass. Jeg gikk da hjem til mormor og lurte på om hun også kunne trengt en vaskehjelp. «Joda», svarte hun, og slik ble det til at jeg vasket hos henne en gang i uka om jeg husker riktig.

Mitt første møte med alkohol…

..skjedde rett før jeg fylte 19 år. Faktisk! Englebarn som jeg var, haha. Neida, men jeg hadde et veldig anspent forhold til alkohol før den tid, og turde derfor ikke smake det jeg kun så på som gift for kroppen. Da jeg var godt over 18 år bestemte jeg meg likevel for at dette måtte jeg teste ut. Så da satt vi hjemme i stuen til eksen min sammen med han og en god kompis av meg.

Vi bare kosedrakk, men det ble en del til slutt likevel. Redbull og jegermeister – av alle ting, haha! Jeg fikk for første gang kjenne på hvordan det var å være full, og husker jeg satt på toalettet og gliste til meg selv i speilet for jeg syntes det var så morsomt å ha så dårlig balanse. Uuups.

Min første fest med alkohol…

..fant faktisk sted i Trondheim. Eksen min og jeg hadde vært mye av og på de siste ukene. Jeg var langt nede psykisk, spiste nesten ingenting, ble mobbet masse, hadde ingen venner i byen, selvmordstanker og gikk gjennom min første kjærlighetssorg. Pappa fant ut at noe måtte gjøres, og kjøpte derfor flybillett til meg til Trondheim hvor mine to eneste venninner på den tiden befant seg. Treningsvenninner jeg hadde møtt via vektløftingen.

Der oppe hadde jeg min første fest med alkohol hos noen vi ikke ante hvem var. Vi la ut «hvor er det fest?» på en åpen festside i Trondheim, fikk ei adresse og dro dit. Unge, uvitende og langt i fra redde – herregud, hadde det vært i dag hadde jeg aldri turt! Men vi startet såklart festen hjemme, så vi var tøffere enn toget da vi skulle dra. Heldigvis ble den en stor suksess og vi koste oss masse alle tre! En veldig minneverdig kveld som fikk meg til å tenke på andre ting.

 

Min første gang på nattklubb…

..det var akkurat blitt skikkelig slutt mellom meg og eksen min, etter å ha vært av og på i flere uker. Jeg var blitt 19 år, og skulle «drikke bort sorgene» haha. Neida, men jeg skulle ut med to jenter jeg så vidt var begynt å snakke med på nett, men som også var det nærmeste jeg kom venner på den tiden. Det var bare noen uker etter at jeg smakte alkohol for første gang. Vi dro på en fest til noen vi ikke kjente, men det var bedre enn ingenting. Drakk, danset masse og hadde det veldig, veldig gøy!

Helt til jeg plutselig oppdaget at de to hadde dratt videre på en annen fest, og jeg var alene igjen i kjellerleiligheten med 5 høye, store mannfolk jeg ikke ante hvem var. I full panikk ropte jeg at jeg måtte på byen og løp ut dørene. Stoppet opp, kom på at jeg ikke ante hvor et eneste utested i byen var, snudde meg og spurte om noen kunne følge meg. Han ene fulgte meg deretter helt til sentrum hvor jeg traff på en god kompis av meg.

Og en liten fun fact: dette var kvelden jeg møtte på Christopher for første gang! Første gang på nattklubb og første møte med min kjære samboer på samme kveld – slett ikke verst!

Hva synes dere om innlegget? Fortell meg gjerne om deres første gang!

En kommentar om “Min første gang!”

  1. Så gøy å lese! 🙂 og så søt du var på bildene, du har ikke forandret deg så mye – kanskje bare blitt litt mer voksen 😉

Legg igjen en kommentar