Løsningen på barnehageproblemet!

Endelig fant vi løsningen. Helt siden det ble klart at Dennis skulle begynne i barnehagen til høsten har vi lurt på hvordan vi skal løse dette når vi bare har én bil og begge skal i jobb. Vi vil jo gjerne at Dennis skal ha så korte dager i barnehagen som mulig og derfor er det best at den som begynner senest på jobb leverer, og den andre henter. Dette lar seg naturligvis ikke gjøre med bare en bil – trodde vi.

Helt til vi kom på at vi faktisk kan kjøpe sykkelsete til sykkelen, også sykle for å hente og levere. Ikke bare blir det en veldig fin tur, men det er nesten enda koseligere å sykle enn å kjøre også! Vi får både trim og frisk luft alle mann.

Ellers er vi tross alt veldig heldige med arbeidstidene til Christopher ettersom han stort sett bare jobber kvelder uansett. Men så er det de dagene han begynner tidlig, og da er denne sykkelløsningen genial! Krysser fingrene for at det neste året byr på nydelig sykkelvær – haha.

Ellers skal vi naturligvis bruke sykkelhjelm alle tre!

Legg igjen en kommentar