LCHF: frisk og deilig strawberry daiquiri!

Mmm! Mange av dere fikk med dere at jeg drakk en deilig, forfriskende og såklart lavkarbovennlig strawberry daiquiri i går kveld – alkoholfri altså. Bare minutter etterpå ramlet det inn snap etter snap fra dere som spurte etter oppskrift på herligheten, og det vil jeg gjerne gi dere nå.

Det er så enkelt at det egentlig sier seg selv, men det kan kanskje være litt vanskelig med målene. Uansett, her får dere oppskrift på den mest populære drinken her i hus denne sommeren.

Du trenger (til 3 drinker):

En pose á 400 gram frosne jordbær

1 1/2 lime

3 ss sukrin

Sukrin kan kjøpes -> HER <-

Ved å benytte rabattkoden 7TJAT får du kjøpt den første posen til bare 19,-!

 Ordinærpris: 69,-

Slik gjør du:

Det er veldig enkelt! Ta posen med frosne jordbær opp en liten stund før du skal lage drinken, og la de tine litt. Ha så jordbærene (og vannet som har smeltet av dem) i blenderen og kjør til det er en tykk og god miks. Ha deretter oppi saften fra 1 1/2 lime og 3 ss sukrin. Bland alt godt sammen, og ha gjerne i litt ekstra vann helt til slutt for å få konsistensen litt tynnere.

Hvis du vil servere med pynt rundt kanten på glasset som jeg lagde her tar du den siste halve limen og gnir langs kanten på glasset. Strør masse sukrin utover et lite fat og dupper glasset på hodet ned i sukrinen.

Tips

Hvis du vil lage den samme drinken med alkohol erstatter du vannet på slutten med ønsket mengde sprit! Ren 40 % sprit har null karbo forresten.

4 kommentarer om “LCHF: frisk og deilig strawberry daiquiri!”

  1. Eg kan drikka eg og neste gong for nå er ammingå lagt på hyllå, siden hu er begynt å sova rundt på nettene 🙂

Legg igjen en kommentar