Jeg våknet som et nytt menneske!

annonse

I dag våknet jeg opp som et nytt menneske! Full av energi og livsglede etter nesten åtte timers søvn. Det var lenge siden, for å si det slik. Dennis sov over hos mamma i natt, og da fikk Christopher og jeg sove skikkelig ut. I tillegg koste vi oss en hel haug i går kveld med en etterlengtet datenight – eller dobbeldate for å være mer eksakt.

Vi møtte et vennepar av oss på kino for å se Avengers først. En helt okei film som ikke er helt i min gate, men siden alle de tre andre er store fans tok jeg en for laget. I tillegg var det tross alt bursdagen til Arild, så da var det liksom greit. Etter filmen gikk vi ned på Egon for å spise en deilig og sen middag i godt selskap.

hjemmestrikket genser ⎮ jeans HER ⎮ sko HER

En perfekt datenight som gav oss masse energi!

En kommentar om “Jeg våknet som et nytt menneske!”

  1. Hei 🙂 Har et par spørsmål angående dåpen til Dennis, da vi for øyeblikket holder på å planlegge en selv! Hvilken plassering ved matbordet hadde dere? Hadde dere bordkort, eller fikk gjestene sitte der de selv ønsket? Om dere brukte bordkort, hvem satt nærmest dere? Besteforeldrene til dåpsbarnet eller fadderne? Hvordan stilte dere bordene? Hestesko, langbord, T-oppstilling? 🙂 Er veldig usikker på hvordan dette bør gjøres, så henter tips der jeg kan 🙂

Legg igjen en kommentar