Jeg trenger hjelp!

I dag fikk jeg tidenes kjipeste mail! Jeg skulle egentlig begynne å jobbe i barnehage til høsten, som jeg har fortalt dere før, men så har det altså kommet nye lover når det gjelder utdanning, barnehage og alt det her. Kort fortalt, og på fagspråket:  skjerpet pedagognorm!

Poenget er i hvertfall at lille Dennis på 1 år begynner i barnehage til høsten, en ganske stor utgift. Ikke har vi all verdens penger fra før av med kun én minsteinntekt å leve av. Vi har derfor basert alle planer på at jeg får meg jobb til høsten og dette løser alt det økonomiske. Men nå står jeg plutselig uten jobb!

Har nettopp grått uendelig mange frustrasjonstårer, og søkt litt rundt på diverse jobber, men vi vet alle hvordan arbeidsmarkedet er i dag! Dermed vender jeg meg nå mot dere for å få litt hjelp! Dette er en veldig vanskelig situasjon for oss, og vi vil så gjerne at Dennis skal gå i barnehage! Men får jeg meg ikke jobb før august blir det nesten umulig.


Litt om meg

Jeg er veldig fleksibel og liker det aller meste, bortsett fra jobber der jeg må prate mye i telefon. Er smilende, effektiv og lærer fort. Er glad i utfordringer og tilpasser meg lett ulike situasjoner. Beholder roen i stressende situasjoner og er veldig klar for å ha en jobb å gå til! Har dessverre ingen utdanning utenom fullført studiespesialiserende fra videregående skole.

Helst en fast 100 % stilling, og i område i/rundt Haugesund.

Tidligere har jeg jobbet som postbud, dekkmontør, i hjemmetjenesten og som barnehageassistent – og jeg har likt alle jobbene veldig godt – så noe i disse baner hadde vært helt perfekt. Ellers er jeg som sagt veldig glad i å prøve nye ting, og liker det meste.

Vær så snill og del!

14 kommentarer om “Jeg trenger hjelp!”

 1. Dere må jo få han i bhg og søke om redusert regning til kommunen:) mange får delt opptil 80% av summen tror jeg

 2. Mener det gjelder alle bhg. Min går også i privat bhg (er det ikke nesten bare private bhg her i hgsd da forresten?)
  Gå på servicekontoret imorgen den dag og hent papirer, og ordne med utskrifter av selvangivelse og slikt og søk, så er det nok i orden til han begynner i august 🙂

 3. Håper det ordner seg for deg 🙂

  Hvis ikke er det jo en mulighet og ha han hjemme et år til med 7500kr kontantstøtte, eller to dager i barnehage med en liten jobb ved siden av de dagene, for så 3750? i kontantstøtte i måneden, frem til du finner en jobb 100%!

  Ser ut som flere har tipset ovenfor, det ordner seg nok til slutt for deg! 🙂

 4. Du får barnehage reduksjon av kommunen + penger for barnetilsyn av nav. Alt må søkes om! Lykke til!

 5. Jeg har null erfaring med dette. Men jeg har lært meg en ting i forhold til det med penger, nav og jobb. Det ordner seg. Plutselig faller en brikke på plass så bare ramler resten på plass også.
  Jeg har gråte masse frustrert tårer selv. Men utrolig nokk så ordner det alltid seg på et vis. Snakk med NAV og kommunen din. Det er alltid hjelp og få på et eller annet vis.

 6. Forresten, du vet at du kan søke kontantstøtte nå siden han er over 13 mndr, og få det til og med den måneden han begynner i barnehagen? Det blir noen ekstra lapper det i back-up til du får deg en jobb, eller til fremtidige bhg-regninger. Logg deg på nav.no og søk!

 7. Hvis dere har noen bemanningsbyrå i hgs, så søk der også, da får man i verste fall noe vikar jobber hvertfall

 8. Eg tror Haugesund komune har et vikar byrå . Hadde det tidligere vertfal ? anbefale deg og kontakte di . Di videre formidle deg te plasser vor di trenge folk sånt så i barnehage . Skole fritidsklubber hjemme tjeneste boliger for funksjonshemmede osv ? veit og at di fleste kommuner trenger fritids kontaktet /støtter kontakter til mange forskjelige menesker i forskjelige alders grupper . Det er og en start på og komme infor bi systeme i kommunen . Om det er noe du konne tenke deg og jobbe med ?bare du greie og komme deg innenfor systeme en plass så er drt stor mulighet for deg og jobbe 100 prosent som ringe vikar osv og da blir det fort en stor kjans te og få fast jobb ?

 9. Ville tatt kontakt med adecco i haugesund, vikarbyrå 🙂 Så kan dokke søka om redusert bhg regning hos kommunen, og stønad til barnetilsyn hos nav. Dette gjøres når du får første regning i bhg 🙂

 10. Jeg vet ikke om dette er ment som søknad eller blogg. Men viss det er en søknad, så ta bort: «bortsett fra jobber der jeg må prate mye i telefon.» (Dette er unødvendig info som tar fokus bort fra det positive som du kan og vil. DERSOM det blir aktuelt, kan du nevne det senere.)
  Ikke unnskyld deg, men skriv heller: «Av utdanning har jeg fullført studiespesialiserende fra videregående skole»

  Generelt råd: Når du søker må du se for deg at du får jobben, (fordi du er perfekt til jobben såklart 😉 )Prøv å få arbeidsgiver til å se for seg deg i jobben også. (Still spørsmål: «Hvis jeg får jobben, og viss du etter ett år var strålende fornøyd; hvilke kvalifikasjoner ville du lagt merke til hos meg som gjør at du ville blitt fornøyd med jobben jeg gjør?» eller noe lignende…)

  Lykke til 🙂

Legg igjen en kommentar