Jeg har aldri vært så nære!

annonse

treningsbag kan kjøpes -> HER <-

Etter gårsdagens informasjonsmøte på UNO fikk treningsmotivasjonen seg en god boost. Ikke bare var det moro å treffe teamet igjen, men jeg vet nå også hvilken klasse jeg satser mot, og da føles målet så mye nærere. Jeg dro derfor på trening så snart Dennis var lagt i formiddag, og svetten sprutet den neste halvannen timen!

Ei skikkelig god beinøkt er lagt bak meg, og nå venter jeg spent på at gangsperren skal komme å ta meg i morgen tidlig. Forhåpentligvis blir det ikke for ille, for vi har planlagt Preikestolen-tur allerede på tirsdag!

Elsker drikkeflasken min! Sååå god og ikke minst fin. Kan kjøpes -> HER <- og hvis du bruker rabattkoden 7TJAT får den for kun 29,- Men vær rask! Kun 4 igjen på lager.

Ellers prøvde jeg meg på en pull up – jeg vet det ikke er dette som er pull up forresten med tanke på grepet mitt, men jeg kaller det bare det fordi jeg egentlig ikke vet hva øvelsen heter. Chins? Uansett, jeg måtte jo prøve. Frem til nå har jeg ikke rikket meg en millimeter fra bakken, mens i dag klarte jeg endelig neeesten en hel pull up! Tror aldri jeg har vært så nær uten å faktisk klare det.

Selv om det ikke er supermye å skryte av er det absolutt mer enn jeg klarte for et par måneder siden, så da er jeg fornøyd.

Delte forresten også mye fra økten på snapchat (linnthereseee) så følg meg gjerne der hvis du vil få med deg alt. Akkurat nå ligger det en video fra knebøy i smith ute. Ellers var det også en del som spurte hvor treningsklærne mine var fra. Tightsen er fra Puma, sports bhen er verdens fineste og kan kjøpes -> HER <- og toppen er som dere ser på bildet under her fra Nike.

Fortell meg gjerne hva du synes!

2 kommentarer om “Jeg har aldri vært så nære!”

  1. Det heter chins ja. Om du øver deg med strikk vil du ha en mye større progresjon 🙂

Legg igjen en kommentar