Ja, jeg har slutta!

De siste par ukene er det et par spørsmål som har gått igjen både her inne, på facebook og på snapchat. Jeg svarte raskt på det i ukens spørsmål på søndag, men lovet å komme med et mer utdypende svar – og det kommer nå!

Snapper jeg ikke for supermammaene lenger?

Nei, det gjør jeg dessverre ikke. Eller ikke fast i hvertfall. Det tok dessverre opp litt for mye tid, og når jeg først skal være med på noe vil jeg gjerne gjøre det skikkelig. Ved siden av blogg, sying, min egen snapkonto, Dennis, matlaging, vlogging på youtube og alt annet jeg holder på med ble det plutselig litt for mye. Alt ble gjort halvveis, og jeg følte ikke jeg fikk til en eneste ting skikkelig. Tiden strakk ikke til!

Dessverre ble jeg derfor nødt til å ta beslutningen å velge bort snappingen. Å ha snappen en hel dag i uken, pluss mye planlegging de resterende dagene ble for mye. Derfor er jeg nå heller bare gjestesnapper hos dem ved jevne mellomrom, også publiserer jeg en snap og to på min private konto –> linnthereseee <— når jeg har tid til overs.

Jeg ønsker dem likevel alt godt videre! Heier på dem og synes de gjør en super jobb. Jeg ser alltid gjennom snappene før jeg legger meg om kvelden, og synes det er hysterisk morsomt, sterkt, trist og gøy på samme tid. En mammasnap som viser alt – ikke bare det perfekte. Følg dem på snapchat –> supermammaene <– i morgen er det jeg som har snappen forresten.

Ellers søker de også nye faste nå!

Det fungerer på den måten at du sender en liten søknad med en tekst om deg selv til dem på facebooksiden HER, så får du gjestesnappe en dag som en slags audition. Ikke skummelt i det hele tatt – bare veldig gøy!

Send en søknad da vel!

En kommentar om “Ja, jeg har slutta!”

Legg igjen en kommentar