I morgen skjer det endelig!

Etter en enda varmere sommerdag enn i går er Dennis endelig lagt. Nybadet og ren i en seng med nytt sengetøy, inne på et rom som både er ryddet og nyvasket. Så deilig! Jeg benyttet derfor anledningen til å knipse litt bilder av rommet hans. Det har skjedd litt små forandringer siden jeg viste dere rommet hans sist, så hvorfor ikke.

Vi har blant annet fått opp stjerner og skyer over sengen, månen som henger fra taket er ny, og det samme er øynene på veggen. Lekekurven til bamser hadde han ikke før, og heller ikke sengeslangen som nå beskytter minsten fra å sette armer og ben fast mellom sprinklene.

Når jeg tenker meg om har dere vel heller ikke sett nattbordet hans før? Med babycall, nattlampe og en ekstra tutt på.

Men så over til overskriften; hva er det som endelig skjer i morgen? Jo, det er maling av hemsen. Den hellige hemsen jeg har planlagt og snakket om i sikkert et halvt år allerede. Det går litt tregt ettersom vi har ti tusen prosjekter på gang samtidig. Dere har spurt og spurt om dere kan få se hvordan den ble, og jeg har beklaget og beklaget for at vi ikke har kommet noe lenger.

Det har vi forsåvidt ikke nå heller, men nå er i hvertfall grunning kjøpt inn, også SKAL jeg male den i morgen! Sprekker og hull er allerede sparklet. Etter maling skal vi feste lister rundt hele og parkett i bunnen (i nedre etasje altså). Jeg skal lage gjerde som i første omgang går helt opp til taket nå når han er så liten, og som senere blir byttet med bare en enkel sengehest.

Bokhyller skal komme opp på veggen og vi skal bruke en trofastseksjon til trapp! Gleder meg til å vise dere alt ferdig!

Jeg trenger forresten litt hjelp til valg av farge inni hemsen her! Alternativene er klassisk hvit som lister og dør, retroblå som veggene eller rett og slett dempet sort. Også lurer jeg også på om jeg skal male samme farge i underetasjen (som skal brukes til oppbevaring av både klær som ikke passer enda og leker) og overetasjen (som blir kosekrok med bøker og masse puter.

Fortell meg hva DU tror hadde blitt finest, det hadde jeg satt stor pris på!

En kommentar om “I morgen skjer det endelig!”

  1. Personlig ville jeg gått for hvitt for å ha en liten kontrast på rommet 🙂 selv om svart også hadde vært fint, men er redd det ville blitt så trist? Gleder meg til å se sluttresultatet hvertfall!

Legg igjen en kommentar