I dag skal kroppen min vurderes!

I dag er dagen her! Om noen timer har jeg forhåpentligvis et mer konkret mål med fitnessdrømmen. Kl.14 er det tid for formsjekk og opptak på UNO. Det blir spennende å se hvilke tilbakemeldinger jeg får. Lette faktisk frem bildene fra forrige gang i går kveld, og fikk nesten bakoversveis da jeg leste at jeg veide det samme den gang som jeg gjør i dag.

Likevel synes jeg kroppene ser så forskjellige ut. Uten tvil mer markert, i hvertfall i arm- og skulderparti + strammere hud i mageområdet, for to år siden. Men samtidig synes jeg ryggen er mer muskuløs nå enn den var forrige gang. Haha, også tar jeg meg selv langt i fra like høytidelig som for to år siden – den sveisen liksom. Halla babe!

2 år siden       -      nå

Ellers må jeg le litt av poseringen her, haha. Om ikke kroppen er bedre nå to år etter så er i hvertfall poseringene mine det! Det er i hvert fall noe 😉 Men ikke misforstå, jeg er absolutt ikke noen poseringsekspert, men jeg har i det minste lært en ting og to siden det første bilde ble tatt for to år siden.

Hvordan tror du det kommer til å gå?

3 kommentarer om “I dag skal kroppen min vurderes!”

Legg igjen en kommentar