Hjemmelaget og fantastisk god iskaffe!

Det er så deilig å våkna om dagen. Man kan se solstrålene såvidt slippe gjennom glipene på rullegardinene og fylle soverommet med vakkert sollys. Det er nesten så jeg glemmer når jeg sist våknet til lyden av regn som hamret på vindusruten. Når man i tillegg har en smilende og blid morgenfugl som kom inn på soverommet vårt allerede kl. 5:30 i dag kan ikke dagen starte bedre. Et bredt smil med noen få små, søte tenner og en god «ah-aaa» er det beste jeg vet.

Uansett, da jeg kom ut i stuen satte jeg på kaffetrakteren – jada! I did! «Har hun endelig blitt voksen, og begynt å drikke kaffe, tenker du kanskje nå?» Men neida, ikke helt. Et steg i riktig retning derimot, det er det absolutt. Jeg startet dagen min med iskaffe! En variant av fettkaffe – bare kald, med masse isbiter og krem på toppen. Dette er virkelig den perfekte frokost – jeg våkner på null komma niks, nyter den deilige og kalde drikken, føler meg superkvikk og er mett i en liten evighet etterpå.

Om du er ute etter en lignende løsning – kanskje du sliter med med å få i deg frokost om morgenen? Da er dette absolutt en oppskrift du bør notere deg.

Hjemmelaget iskaffe

Trakt vanlig filterkaffe, og sett den så i kjøleskapet (gjerne kvelden før så slipper du å vente så lenge). Når den er blitt kald blander du ut 2 dl kaffe med 1 dl fløte. Tilsett 3-4 ts sukrin (kan kjøpes ->HER<- første pose får du til bare 19,- ved å benytte rabattkoden 7TJAT) og fyll opp resten av glasset med isbiter.

Om du ønsker kan du også toppe koppen med en klatt ferdigpisket fløte!

En kopp inneholder

362 kcal, 38 gram fett, 2.9 gram karbohydrater og 2.1 gram protein. For ikke å snakke om masse koffein!

Synes du det ser godt ut?

3 kommentarer om “Hjemmelaget og fantastisk god iskaffe!”

  1. Den så god ut!!! <3

    Til spørsmålene dine i dag har jeg et spørsmål. Hvilken pulsklokke bruker du?

  2. Ser kjempegodt ut, men selv finner jeg ikke «sprutekrem» som ikke et tilsatt sukker. Går dette greit på lavkarbo? Eldorado sin inneholder iallefall 5.9 gram karbo per 100g. Er ny på dette her of synes utregning og bedømming av hva som er greit og ikke vanskelig.

Legg igjen en kommentar