Han reagerte absolutt ikke som forventet!

Til tross for at temperaturene ikke har vært helt på topp i dag har det stort sett vært strålende sol – et lite glimt av sommer. Dennis og jeg gikk på besøk til mamma da Christopher dro på jobb og har vært her siden. Nå ligger lillegull og sover godt i sengen sin på mammas soverom, så tar jeg han med meg når vi kjører hjem. Dette har vi gjort helt siden han ble født, og det fungerer kjempe fint.

Dennis våkner en gang i blant når jeg flytter han over fra seng til bilstol, men sovner alltid igjen med engang vi begynner å kjøre. Det hender også han sover gjennom alt.

Uansett, jeg vil gjerne fortelle dere om en liten milepæl vi nådde i dag – den aller første isen. Ettersom det nærmer seg sommer og det var fint vær i dag var vi nødt til å se hvordan Dennis reagerte på å spise is. Og det ble absolutt ikke som jeg forventet, haha! Faktisk virket det ikke som han var så veldig begeistret i det hele tatt.

Det var i hvertfall ikke noe gøy å holde isen selv, for den var altfor kald. Å spise var også veldig rart, fordi det var så kaldt i munnen. Men han koste seg masse likevel, og turde etterhvert å holde isen selv. Alt i alt så det ut som han likte den, til tross for at det var veldig uvandt å spise noe så kaldt.

I ettermiddag tok også mormoren til Dennis han med ut i hagen. Der fikk han kjenne gresset mellom tærne for første gang i år – og det var både stas og rart på samme tid. Lille, store gutten min som gikk rundt i gresset barfot, men med lue. Siden han er ørebarn og dermed er ekstra utsatt for å få ørebetennelser etc er det viktig å passe på ørene uansett hvor varmt det er!

En veldig fin søndag!

Legg igjen en kommentar