Formoppdatering: mai 2018

Nå begynner motivasjonen å dale litt altså… Jeg skal innrømme det. Har nådd et platå som tydeligvis er ganske vanskelig å bevege seg videre fra. Den 1.mars veide jeg 77 kilo… 1.april sa vekten 76, og det samme sier den i dag. Med andre ord har jeg kun gått ned 1 kilo de siste to månedene. Ikke helt det som var planen da jeg satte meg som mål å gå ned 15 kilo på 6 måneder.

april 2018 – mai 2018

Ikke særlig forskjell på bildene heller må jeg innrømme. Eneste jeg muligens skimter er litt mer markerte lårmuskler, men det tror jeg rett og slett bare kommer av at jeg strammer lårene på mai-bildet, men ikke på april-bildet. Planen videre er likevel å holde hodet kaldt, og krysse fingrene for at det løsner til slutt.

april 2018 – mai 2018

Ettersom jeg har stått stille en stund nå skal man ikke se bort i fra at det plutselig går fort når jeg først kommer i gang igjen. Så jeg har fremdeles troen på at jeg skal klare 7 kilo til før 1.juli!

Ellers skal jeg helt klart begynne å bruke mer tid på treningssenteret fremover også. Jeg har hatt mye fokus på kosthold de siste månedene, og latt treningen gå som det går. Nå derimot blir det litt mer fokus på trening i tillegg. Det er tross alt snart tid for formsjekk og uttak til fitnesskonkurransene!

Fortell meg gjerne om du ser forskjell!

Legg igjen en kommentar