Fast food på lavkarbo

Noen dager kan være verre enn andre tidsmessig, men også når det gjelder energinivå. Det er ikke alltid det å lage en fullverdig middag fra bunn av er det beste. Men du trodde kanskje du måtte det nå når du spiser lavkarbo? Nope, absolutt ikke. Så om du en dag ønsker å unne deg fast food, eller såkalt ferdigmat, trenger du faktisk ikke dytte innpå med karbohydrater. Det finnes alternativer. Og de vil jeg gjerne dele med dere nå!

3 ulike fast food alternativer på lavkarbo

For det første finnes det ulike ferdigsupper på butikken. Ala fjordland! De er ikke laget for lavkarbere, men flere av dem er lavkarbovennlige likevel. Som disse to fra Knorr. Den ene har 5 gram karbo per hundre gram og den andre har 3 gram karbo per hundre gram. Disse er allerede ferdig blandet, tilberedt og rett og slett klar til å spises. Bare varm dem i mikro og nyt! Perfekt på travle dager.

Ønsker du derimot litt mer junk kan du faktisk finne noe lavkarbovennlig på McDonalds. Dette pleier jeg å ty til dagen derpå. Da bestiller jeg rett og slett bare dobbel cheeseburger uten brød. Er du ekstra nøye med karbohydratene kan du også bestille uten ketchup, også tilføre sukkerfri ketchup på i stedet. Da får du to burgere med ost i mellom. Helt perfekt på lavkarbo, og i tillegg ganske godt!

Kebab er også en mulighet! Enten som tallerken – da spør du om å få ekstra salat i stedet for pommes frites, og eventuelt uten dressing, så tar du heller på din egen. Eller så kan du bestille kebab i pitabrød, uten selve pitabrødet, og eventuelt uten dressing her også. Et alternativ er å spør om å få majones på i stedet for dressing om du ikke har med din egen.

Har du spist lavkarbovennlig fast food, og eventuelt hva?

En kommentar om “Fast food på lavkarbo”

  1. Ja,jeg har spist biffsnadder uten pommes frites og med ekstra salat.Kan jo ha bernaisesaus òg på for de som liker det.
    Knallgodt☺

Legg igjen en kommentar