Familieutflukt i strålende solskinn!

Tenk at det var opp mot 30 grader her på vestlandet i går. Må si jeg får litt vondt av de som har betalt dyre dommer for å reise til «varmere strøk» i disse dager når det faktisk er varmest hjemme i Norge. Jeg tror aldri jeg har hatt så god brunfarge allerede i mai, og det sier litt ettersom jeg egentlig ikke er særlig brun nå heller. Men grunnfargen min, altså, den er hvitere enn snøen!

Uansett, i går pakket vi niste, solkrem og masse vann med i stellevesken, smurte hver eneste millimeter av den lille barnekroppen med solkrem. Pluss en klatt på oss andre også. Vi spaserte hjemmefra i ett tiden på formiddagen, og kom oss faktisk ikke hjem før hele fem timer senere.

Det var familiedag i Haraldsvang, med både ponnyridning, ansiktsmaling, barneløp, lykkehjul, kaste ball på boks og mange andre kjekke aktiviteter. I tillegg til strålende vær passet det også perfekt at det er en stor lekeplass med mange apparater og badestrand på samme område.

Det var proppet av folk alle veier, for å si det mildt. SÅ utrolig koselig! Tidligere ville jeg ikke fordratt en slik sammenkomst med tanke på angsten, men jeg tror faktisk jeg snart kan kalle meg helt frisk, for nå går det bare bedre og bedre med meg altså.

Blant alle de smilende familiene fikk vi plutselig øye på en gressflekk helt uten mennesker, og marsjerte derfor bort dit for å kapre plassen. Vi hadde glemt å pakke med oss teppe til å sitte på, men ettersom det var så tørt og fint parkert vi like godt rumpene rett på gresset.

Vi koste oss masse i en liten evighet før Dennis ble så sliten og trøtt av alle inntrykkene at han var nødt til å ta seg en ekstra lur. Ikke så rart med tanke på at den lille energiklumpen ikke har tid til å sitte stille lenger. Han stabber seg rundt på de små, korte bena sine dagen lang. Nå går han endelig helt fint med full kontroll selv!

En helt perfekt familieutflukt vi gleder oss til å gjenta hvert eneste år fremover!

Legg igjen en kommentar