En uforventet start på dagen!

annonse

Flaks for meg at jeg knipset disse bildene i går, fordi i dag ser jeg lagt i fra like fresh ut. Selv om jeg har sovet tre ganger så mye i natt og formiddag som jeg pleier. Formen er dårlig og kroppen verker. Mistenker at jeg er blitt smittet av min stakkars lillesøster som er russ. Tenk å bli syk rett før landstreffet i Stavanger. Hun måtte selge billetten, og bli hjemme for å pleie helsen. Krysser fingrene for at både hun og jeg blir friske ganske snart.

bukse HER ⎮ sko HER ⎮ topp HER

Heldigvis har Christopher fri fra jobb i dag, og da er han alltid så flink til å ta Dennis. I hvertfall nå som jeg gjerne ønsker å hvile fremfor å ta meg av en ettåring full av energi. Skal likevel prøve å få lagd litt sukkerfritt smågodt til lillemann – og hvis det blir vellykket får dere oppskrift i morgen!

Ønsker dere en nydelig tirsdag!

En kommentar om “En uforventet start på dagen!”

Legg igjen en kommentar