En gratis sydentur!

annonse

Vet dere hva temperaturmåleren på veggen viste på det meste midt på dagen i går? Hele 35 grader! Det er helt sinnsykt. Ryktene sier at gårsdagen var den varmeste dagen så langt i år, og at det var vi (det vil si Etne, en av nabokommunene) som hadde høyest temperatur i hele Norge!

Hetebølgen blir bare mer og mer ekstrem, og jeg må innrømme at jeg elsker det. Tenk at vi kan få så fint vær her i Norge! En gratis sydentur for både venner, familie, naboer og nærbutikker. Temperaturene skal riktignok synke litt fra i morgen av, men holder seg fremdeles godt over 20 grader! Jubel.

Jeg har vist dere denne mange ganger før, men jeg må bare gjøre det igjen, for den er så god! Spesielt iskald fra kjøleskapet i denne varmen. Kan kjøpes -> HER <- og ved å benytte rabattkoden 7TJAT får du et helt brett til bare 249,- 

(ordinær pris: 600,-)

I går benyttet vi det fine været til å blåse opp bassenget til Dennis og fylle det med vann. Der fikk han sitte å kjøle seg ned i en liten evighet mens han lekte, og ikke minst drakk av badevannet som han alltid gjør. Etter langt om lenge ville han endelig opp, og da hadde han skikkelig badeføtter – se på bildet over her! Sååå søtt.

Han gikk litt rundt i gårdsplassen og var helt tørr innen et par minutter. Da var det godt å få komme opp på fanget til pappa og spise is!

UV-klærne til Dennis er forresten helt geniale ettersom de dekker hele overkroppen, og har badebleie, så man slipper å tenke på det! Genseren kan kjøpes -> HER <- og badebleien kan kjøpes -> HER <-.

I dag er planen å dra på en skjermet liten strand her i byen. Aldri vært der før, så det blir spennende å se hvordan det ser ut!

2 kommentarer om “En gratis sydentur!”

Legg igjen en kommentar