Dette spiser jeg i løpet av en dag #5

Da er det tid for den faste tirsdagsspalten igjen. Forrige uke delte jeg en noe uvanlig dag, mens denne gang derimot er den så typisk meg som det går an. Middag til begge dagens måltider er det jeg liker aller best, og i dag sitter jeg derfor og smiler i sofaen foran tven nå på kveldstid. Magen er mett, humøret er topp og energien i kroppen fikk meg til og med til å rote frem minibandsene og trene en halvtimes økt på terrassen nå nettopp. Kan absolutt ikke klage!

Let's start

Til frokost…

.. eller egentlig burde vi kalt det lunsj. Klokken 12.00 inntok jeg nemlig dagens første måltid. En deilig lavkarboburger med hjertesalat i stedet for brød. Jeg toppet den med hjemmelaget hamburgerdressing, stekt paprika og løk, ost, sylteagurk og ketchup. Også selve burgeren da selvsagt!

Da jeg lagde maten stekte jeg begge burgerne i to pakningen i masse smør. Da de var ferdig stekt tok jeg til meg den ene burgeren, og helte så skyen og den andre burgeren over i en liten skål som jeg satte i kjøleskapet til senere.

Til middag…

..åtte timer senere tok jeg ut burgeren igjen. Jeg kokte også blomkål i fløte, moste det til blomkålmos (full oppskrift finner du –> HER <–) og helte skyen fra tidligere på dagen over. Det ble en veldig lettvindt middag som smakte helt fantastisk for min sultne mage nå nettopp.

Det ble to fullverdige og enkle måltider i dag. Akkurat slik jeg egentlig liker det!

Hvordan ser en typisk dag på lavkarbo ut for deg?

3 kommentarer om “Dette spiser jeg i løpet av en dag #5”

  1. Spiser du seriøst ingenting i mellom disse 2 måltidene? ? kjenner jeg blir #hangry bare med tanken på å gå 8 timer mellom et måltid ?

  2. Emilie: Nei, det er det jeg elsker med lavkarbo! Masse fett som gjør at man holder seg mett leeeenge, og dermed går ned i vekt samtidig som man slipper å gå sulten. 🙂

Legg igjen en kommentar