Dette spiser jeg i løpet av en dag #4

Ny uke og nytt dette-spiser-jeg-innlegg. Denne uken rakk jeg dessverre ikke å få ut dette innlegget på tirsdagen som jeg pleier, men håper dere synes det er like gøy om det er en fredag jeg deler også! De siste dagene har jeg egentlig spist litt mindre enn jeg pleier når jeg tenker meg om. Har absolutt ikke vært sulten heller altså, men matinntaket har likevel nedjustert seg litt. Kanskje kroppen jobber med å hente energi fra fettlaget i stedet – det er det som er så magisk med kropp og lavkarbo.

Også må jeg igjen bare få presisere at det som er riktig mengde for meg, og det som fungerer for meg, ikke nødvendigvis gjør det for deg. Husk at du alltid skal spise deg mett, og at du ikke trenger å spise før du er sulten igjen. Ikke spis etter klokka, men heller etter magen. Jeg vil også bare få nevne at jeg egentlig pleier å spise mer enn dette, men ettersom disse innleggene skal tas av helt tilfeldige dager, og jeg ikke skal gjøre noe annerledes ble det slik denne gang.


Frokost

Jeg spiste et tidlig siste måltid i dag, og var derfor til en forandring sulten da jeg sto opp. Ordnet meg en av mine soleklare favoritter – mikropizza i ni tiden om morgenen. Den er laget så enkelt som å dekke tallerkenen med raspet ost, toppe med noen pepperoniskiver og sette hele greia i mikroen i 2.5 minutt! Vent et par minutter slik at du lar det stivne litt før du spiser. Smaker fantastisk og er super enkelt! All osten gjør også at du holder deg mett lenge.

Kveldsmat

Jeg ble for eksempel ikke sulten igjen før til kvelden. Ikke var jeg særlig sulten da heller egentlig, så fant meg heller noe kos. Ei skål med jordbær og fløte! Jordbær er litt på kanten for noen, men ettersom jeg visste at karbohydratinntaket totalt i løpet av dagen var lavt unnet jeg meg ei skål med jordbær til kveldskos. Toppet med masse deilig kremfløte selvsagt!


Helt til slutt vil jeg gjerne igjen få presisere at dette ikke er en normal dag for meg, men en helt tilfeldig dag!

Hvordan ser en typisk dag på lavkarbo ut for deg?

2 kommentarer om “Dette spiser jeg i løpet av en dag #4”

 1. Typisk dag for meg:

  Frokost: 2 stk Brisk knekkebrød med majones, isbergsalat og skinke

  Middag: noe stekt kjøtt e.l. med salat og rømme/creme fraiche til

  Kvelds: ofte middagsrester eller noe annet snacks, som tacokjøttdeig i isbergsalat med rømme og ost på.

  Snacks: en Atkinsbar, hjemmelaget iskrem eller bare litt pisket fløte med søtning.

  Annet: Fettkaffi (bulletproof coffee) har en slik innimellom, eller av og til til frokost.

 2. Jeg er ikke helt sikker på hvordan lavkarbo funker, men gjelder det altså å bare spise lite hver dag? og kutte ut brød? For er ikke ost egentlig ganske usunt, med tanke på kaloriene? Jeg sammenligner liksom ikke ost med lavkarbo 😀 Kan du forklare meg? <3

Legg igjen en kommentar