Dette spiser jeg i løpet av en dag #3

Denne spalten blir bare mer og mer populær for hver uke som går. Noe så utrolig gøy! Hvis du ikke har fått det med deg – hver tirsdag tar jeg dere med på en helt vanlig matdag for meg, og viser dere hva, hvor mye og når jeg spiser. Bare for gøy. Håper det kan inspirere dere litt, men husk å ikke bruke disse innleggene som en plan for deg selv, fordi vi er to forskjellige mennesker som trenger ulik mengde og type mat.

- so, let's go -

Til frokost..

..hadde jeg to pølser surret med bacon, stekt i stekepanne, med en deilig syltagurkdressing på siden. For å lage den kuttet jeg opp 2 hele syltagurker i små biter, tilsatte 1 ss chilisaus, 0.5 dl majones, 0.5 dl creme fraiche og blandet alt sammen! Så enkelt og så godt. Frokosten inntok jeg klokken 11.30.

Til middag..

..ble det rester fra gårsdagens spennende blomkål- og brokkoligrateng med bacon! Til denne retten tilførte jeg også et par skiver ekstra bacon bare fordi det er så sinnsykt godt. Forsynte meg forresten to ganger av denne før jeg så meg fornøyd. Oppskriften finner du HER. Middagen spiste jeg klokken 17.

Nå er jeg litt usikker på hvordan resten av kvelden blir. Jeg er enda god og mett, men kjenner jeg meg selv rett blir det vel en liten skål med pisket fløte, litt peanøtter eller noen baconcrisp til filmen Christopher og jeg skal se senere!

Hvordan ser en typisk dag på lavkarbo ut for deg?

4 kommentarer om “Dette spiser jeg i løpet av en dag #3”

  1. Kan ikke skjønne hvorfor noen vil velge å gå på lavkarbo-diett… så mye fett ?

  2. Et helt annet tema, men jeg må bare gi deg et kompliment. Jeg har sett over flere av blogginnleggene og jeg er imponert. Jeg jobber som grafisk designer og har utdannelse innen fotografi. Jeg syns bildene dine er veldig gode og interessante, og jeg kan også se at du har et øye for design. Veldig behagelig å se på arbeidet ditt. Stå på videre! Mvh Nina

Legg igjen en kommentar