Dette har jeg aldri gjort før!

annonse

shorts HER (på supersalg, før 799,- nå 100,-) ⎮ bikinitopp HER (pris: 99,-)

Fy flate – jeg tror mai er blitt min nye favorittmåned. Når jeg tenker tilbake på de siste årene har vi egentlig aldri så fine og varme sommerdager om sommeren som vi pleier å ha i mai. Man tenker først «shit, dette blir en fin sommer, når det er så varmt allerede, og vi er bare kommet til mai». Men så blir det kaldere og kaldere, mer vind og regnet kommer oftere på besøk enn solen. Plutselig var sommeren over, og det var kun i mai vi fikk farge.

Så det skal jeg absolutt huske denne gang. Nå er vi tross alt så heldige å dra til Spania i tre uker for å nyte sommeren der nede, men disse maidagene skal jeg leve på i hele juni og halve juli likevel. Jeg ligger faktisk ute og slikker sol i skrivende stund. Klokken 19 om kvelden! Det er helt sykt at det fremdeles går an å gå i bikini når det er så sent på dag. Tror egentlig aldri jeg har gått ut igjen for å sole meg etter at Dennis er lagt om kvelden.

Inni mellom avsnittene her titter jeg også litt innom nelly. Sikler på noe nytt badetøy, og de har så masse fint. Disse seks settene under her står på min ønskeliste for tiden.

1 HER ⎮ 2 topp HER, truse HER ⎮ 3 HER ⎮ 4 topp HER, truse HER ⎮ 5 HER ⎮ 6 topp HER, truse HER

Men det er helt klart ikke siste gang dette skjer!

En kommentar om “Dette har jeg aldri gjort før!”

  1. Hvor er den fletta sengeslangen som dennis har i senga si fra? Har sett den på snap ?

Legg igjen en kommentar