Det skjer store ting i hagen vår!

Solen skinner enda stort sett hver dag, og vi nyter det til det fulleste. Jobber masse i hagen mens Dennis leker med ballene sine. Nå er jeg straks ferdig med rammen til den store plantekassen vi skal ha rundt hele plattingen utenfor her. Det blir kombinert plantekasse, benk og oppbevaring – og jeg gleder meg så mye til den blir ferdig! Da får vi rammet inn plattingen, løyet for vinden, oppbevare puter og et sted å plante blomster, urter og planter.

Jeg bygger den 80 cm høy, og så blir oppbevaringsbenken(e) på 55 cm. Litt usikker på om jeg skal ha benk på kortsiden, men det blir i hvertfall en benk på langsiden, midt mellom to store åpninger til planter. Resten tar jeg litt som det kommer når jeg får se hvordan det ser ut.

Tror resultatet kommer til å bli veldig fint! Til slutt er planen å beise både den og sandkassen mørkebrun, også skal vi ha mange grønne detaljer. Blant annet har vi kjøpt inn en liten campingstol, to krukker og to puter i samme grønnfarge + vi har rensket ei lang og fin grein fra hekken vi har klippet ned som vi skal henge fra taket.

- den berømte "ikke få håret i ansiktet" frisyren -

Superspent på hvordan hageprosjektet vårt blir seende ut til slutt!

2 kommentarer om “Det skjer store ting i hagen vår!”

  1. Hvordan i alle dager klarer du å spise så lite i løpet av en dag? Burde du ikke rase ned i kilo når du ikke spiser mer enn det der? Prøvde meg på en sånn diett i 1 uke og jeg gikk ned 7 kilo.. veide 60 kilo til å begynne med, så kan trygt si at det var ikke akkurat veldig sunt..

  2. Anonym: For det første er ikke lavkarbo en diett, men en vektregulerende livsstil (det vil si at mange bruker lavkarbo for å gå opp i vekt også).

    Ellers ser det kanskje ut som lite mat, men det er store mengder fett i disse måltidene som gjør rettene både mettende og fulle av kalorier. Jeg spiser med engang jeg blir sulten, og på lavkarbo holder man seg som sagt mett mye lengre enn ved «vanlig» mat.

    Det er også mange som går fort ned i vekt i starten på lavkarboreisen fordi kroppen kvitter seg med overflødig vann. Og deretter går man enten opp, ned eller ligger på det samme alt ettersom hva som er trivselsvekten til kroppen din. Ganske kult i grunn!

Legg igjen en kommentar