Det første sommerplagget er sydd!

    Etter en liten pause fra syingen har jeg nå fått orden inne på det lille, koselige syrommet, og er klar for å sy noen skatter i tiden fremover. Første plagget er unnagjort, og det ble en nydelig sommergul body med søte, små zebra på. Jeg lot være å sy armer på bodyen slik at den kan brukes nede i Spania i sommer. Plagg nummer to er allerede under produksjon, og det blir en matchende shorts i samme farge som kantbåndet på bodyen – melert blå.

Jeg synes det er så utrolig gøy å sy søte barneklær og forme dem akkurat som jeg vil. Slipper liksom det kaoset å lete etter det perfekte plagget i butikkene, men kan heller skape det akkurat som jeg selv ønsker.

Det blir riktignok ikke bare sommerklær som er planene i ukene fremover. Jeg kommer også til å sy opp noen deilig, myke og komfortable barnehageklær ettersom Dennis tross alt begynner i barnehagen til høsten!

Hva synes du om bodyen?

Legg igjen en kommentar