Dennis ble skikkelig lei seg

Hagen vår har fått et nytt lekeapparat – denne gang en sandkasse som Dennis fikk til bursdagen sin. Christopher og jeg har endelig skrudd den sammen og fylt den med massevis av myk og deilig sand. Første ettermiddagen Dennis testet den ut satt han oppi der og lekte helt til det var tid for kveldsmat og natta. Men da vi løftet han opp fra sandkassen ble han skikkelig lei seg..!

Lillegull likte seg så altfor godt sammen med spader, bøtter, forskjellige leker og massevis av sand. Den har derfor blitt flittig brukt nå de siste dagene også.

Det passer egentlig ganske fint, for ettersom jeg gjerne vil jobbe litt i hagen i tiden fremover er det perfekt at Dennis har noe gøy å holde på med, og samtidig er innenfor rekkevidde. Super duper genialt!

Liker barna dine å leke i sandkasse?

En kommentar om “Dennis ble skikkelig lei seg”

Legg igjen en kommentar