Deilige sommerdager i mai!

I dag som regnet høljer ned her på denne kanten av landet passer det fint å dele disse vakre sommerbildene med dere. Tok de for et par dager siden da vi var på besøk på landstedet til mormor og morfar, hvor jeg forsåvidt sitter nå også. Nå har vi derimot en behagelig dur konstant fra regndråpene som treffer telttaket i en jevn takt.

Ekstra surt ble det når jeg plutselig fikk høre at resten av landet fremdeles har fin sommer! Godt over 20 grader og strålende sol fra blå himmel, som vi også har hatt de siste dagene. Jeg som akkurat hadde rukket å få litt farge, og så kom regnet og skyldte alt av nye fregner og brunfarge langt bort.

Her ser dere forresten hvor glad Dennis allerede er i dyr, og da spesielt hunder. Det er kun et fåtall av firbeinte han har vært litt skeptisk til, og om vi bare gir han litt tid til å roe seg godtar han dem også. Det er så fint å se! Spesielt koselig er det med Milo, mammas chihuahua. De to er verdens beste venner, og Dennis gir han koser hele tiden! «Ah-a Mnio» sier han, og presser hodet sitt mot han – slik han gjør med Eddy over her.

Hvordan er været hos dere denne maidagen?

En kommentar om “Deilige sommerdager i mai!”

  1. Hei 🙂
    I Florø er det pøsande regn, så er nok langt i fra sol alle plasser! Fin blogg og fine bilder 🙂

Legg igjen en kommentar