De 10 mest populære festkjolene!

annonse

Sesongen for sommerfest, grillparty, bryllup og en rekke andre tilstelninger nærmer seg med stormskritt, og da er det gøy å fornye garderoben med et par skatter. En ny kjole og to som man føler seg ekstra pen i. Hvis du står fast eller er usikker på hvor du finner de fineste kjolene vil jeg gjerne hjelpe deg. Under her får du se to forskjellige topp 10 festkjole-lister!

Nellys 10 mest populære festkjoler

Den første er basert på nelly sine mest populære kjoler om dagen. I rekkefølge får dere altså en fin oversikt over hvilke kjoler som blir kjøpt mest. Finner du en favoritt på noen av bildene under er det derfor lurt å klikke den hjem veldig fort for å sikre deg din størrelse.

1 HER ⎮ 2 HER ⎮ 3 HER ⎮ 4 HER ⎮ 5 HER ⎮ 6 HER ⎮ 7 HER ⎮ 8 HER ⎮ 9 HER ⎮ 10 HER

Mine 10 finest festkjoler

Den andre topp 10 listen her er de kjolene jeg liker best på nelly akkurat nå.

1 HER ⎮ 2 HER ⎮ 3 HER ⎮ 4 HER ⎮ 5 HER ⎮ 6 HER ⎮ 7 HER ⎮ 8 HER ⎮ 9 HER ⎮ 10 HER

Hvilke av topp 10 listene, og ikke minst kjolene, er dine favoritter?

Legg igjen en kommentar