Allerede store forandringer i hagen!

Jeg skriver ofte at vi har vært ute i hagen og jobbet store deler av dagen, uten at jeg viser eller sier så mye om hva vi har gjort. Tenkte derfor jeg kunne ta en liten oppsummering nå + vise dere noen sammenligningsbilder. Vet jo at mange av dere også ordner i hagen på denne tiden av året, og da kan det være gøy å se hva andre gjør for å få litt inspirasjon.

Bildet til venstre viser hvordan det så ut før vi begynte, og til høyre viser hvordan det ser ut i dag. Vi har fjernet sååå masse busker, trær og eføy at jeg føler jeg nesten ser grønt! Det var ekstremt mye som var dødt fordi det var overvokst og ikke fikk den solen og næringen fra jorden den trengte. Derfor er det deilig å bare røske alt bort, og få sådd plen på hele området. Plutselig ble hagen så stor!

Holder også på å fjerne den skjeve busken i betongpotten. Der skal vi plante et annet fint, lite tre. Foreløbig usikker på hvilket. Lekestativ og sandkasse skal flyttes nærmere der busken står nå, og jeg skal lage til noe gøy for Dennis av stubben som står igjen midt på plenen etter den store Tuja planten.

Det som ikke viser på dette bildet er at vi har kommet godt i gang med byggingen av en diger plantekasse. Vi har også fått gravd opp store deler av steinbeddet og fjernet den siste store roten derfra i går.

Dette er super spennende, og vi koser oss masse ute i hagen selv om det helt klart er MYE jobb!

Legg igjen en kommentar