5 ting du ikke visste om meg!

annonse

Tenkte kanskje det kunne være gøy å skrive et innlegg som de fleste som kjenner meg veldig godt allerede kan si seg enig i, men som mange av dere kanskje blir overrasket over? Scroll videre for å lese noen punkter om meg som jeg ikke tror jeg har delt på bloggen før.

bukse HER ⎮ genser H&M ⎮ belte HER ⎮ sko HER

– 5 ting du kanskje ikke visste om meg –

Jeg har skikkelig noia for å bli gravid

Noe som har resultert i at jeg har bestilt 20 graviditetstester fra wish, og har dem i skuffen på badet. Om jeg kjenner antydning til kvalme, synes rosene lukter litt annerledes eller begynner å gråte av en reklame løper jeg inn på badet i full panikk og tisser på sticken! Haha, jeg er vel ikke den eneste?

Jeg er avhengig av brus

Ikke avhengig, avhengig, men dere forstår nok hva jeg mener. Drikker litt (les:mye) mer brus enn jeg burde, og det forsvinner vel nesten halvannen liten hver dag. Ups! Ikke bare er det usunt, men det er ikke bra for lommeboken heller.

Jeg ble født med blondt hår

Skikkelig rart, fordi lillesøsteren min ble født med heeelt mørkt – nesten svart hår, og nå når vi har blitt eldre har vi byttet. Ikke at jeg har svart, men jeg gikk fra lyst til mørkt og hun fra mørkt til lyst. Rart hvordan det går an!

Jeg er veldig sensitiv for lyder

Det er ikke bare det at jeg hater gaffel-mot-tavle lyd eller kniv-mot-tallerken og disse andre lydene som «alle» hater. (Bare en liten fun fact; fikk faktisk frysninger bare av å skrive de to sistnevnte lydene) Men jeg takler ikke lyden av når Christopher (som har hard hud på tuppen av fingrene) gnir dem mot hverandre. Fryktelig ekkelt! Ei heller den ekle lyden når man åpner ei litt for full skuffe i fryseboksen, eller skraper noe mot isen på innsiden av fryseboksen. Lyden støvsugeren lager takler jeg heller ikke – takk Gud for at vi har kost og feiebrett – og ikke minst at jeg har en samboer som tåler å høre støvsugerlyd.

Jeg er virkelig helt elendig på kjendiser

Spesielt artister og skuespillere. Idrettsutøvere og de typiske «sosiale medier kjendisene» har jeg litt bedre peiling på, men med engang man prater om sanger, filmer, navn og kjendiser – jeg henger ikke med overhodet! NULL peiling – til kjærestens store fortvilelse.

Ja til flere slike innlegg? Lik i så fall innlegget på facebook ved hjelp av knappen under her.

2 kommentarer om “5 ting du ikke visste om meg!”

  1. Har du hengt opp de hyllene til bøker på dennis sitt rom? Vil gjerne se i så fall ?

Legg igjen en kommentar