30 MUST HAVE PÅ LAVKARBO!

annonse

Flere har etterspurt lavkarbotips og -triks i tillegg til alle oppskriftene jeg deler, og det kan jeg selvsagt lage et innlegg om! Under her får dere derfor mange produkter som er must have når man spiser lavkarbo. Flotte alternativer og erstatninger til høykarbomat man savner!

BRØD, PÅLEGG OG MEL

peanøttsmør HER ⎮ brødmiks HER ⎮ sjokoladepålegg HER
sesam-mel HER ⎮ mandelmel HER ⎮ kokosmel HER

Det mange savner på lavkarbo er brødskiven. Når man må kutte ut brødet er det fort gjort å føle seg hjelpesløs, men setter du deg ned og søker litt finner du raskt ut at det er noen alternativer til brød for oss lavkarbere der ute. Et av de mest populære er denne ferdigmiksen. Ellers finnes det også mange ulike oppskrifter der det benyttes melalternativer som de tre over.

Pålegg må man også ha – ost, skinke og de fleste rene påleggstypene er fullt lovlig på lavkarbo, mens peanøttsmør og sjokoladepålegg fra dagligvarebutikken er det derimot litt for mye sukker i. Disse to over her er derfor helt supre!

TILBEHØR TIL MIDDAGENE

spagetti HER ⎮ ris HER ⎮ pasta HER

MCT med kokossmak HER ⎮ nudler HER ⎮ MCT original HER

Noe annet som ofte er utfordrende er tilbehøret til middagen. Ris, poteter, potetstappe, nudler og spagetti er nå blitt nei-mat, men heldigvis finnes det kalorifri alternativer. Disse over her har jeg hørt at smaker helt greit, og derfor supre å ha som tilbehør til fisk og kjøtt sammen med grønnsaker.

Spiser du magert er det viktig å tilføre litt fett til måltidene for at du skal holde deg mett lengre, og få fettforbrenningen skikkelig i gang. MCT-olje er perfekt – enten med eller uten kokossmak. Brukes i både fettkaffe, bakst og alt mulig annet.

SAUSER OG SIRUPER

karamellsaus HER ⎮ blåbærsirup HER ⎮ jordbærsirup HER

ketchup HER ⎮ thousand island HER ⎮ barbequesaus HER

Rent smør er både godt og bra som saus til middagene, men det kan fort bli kjedelig om det er eneste saus man bruker, så her er seks kalorifri alternativer til både dressing, saus, ketchup og ulike siruper til for eksempel pannekaker eller is. Savner du noe, for eksempel chilisaus kan du se en oversikt over alle alternativene –> HER <–.

KOS OG GODIS

marshmallows HER ⎮ sukrinmelis HER ⎮ sukrin gold HER

sjokoladekakemiks HER ⎮ propud HER ⎮ surt godteri HER

cola energidrikk HER ⎮ beef jerky HER ⎮ energidrikk HER

Søtsuget forsvinner ofte på lavkarbo, men inni mellom kan det være greit å ha noe godt å kose seg med likevel. Alt over her er både lovlig og superduper godt. Må teste ut sjokoladekaken ved neste anledning blant annet!

FETTFORBRENNING OG FREMGANG

fettprosentklype HER ⎮ fatburn kapsler HER ⎮ målebånd HER

Vekten kan være et veldig unøyaktig apparat for å måle fremgang. Det som derimot sier mer om fremgangen er et målebånd og eventuelt ei klype til å måle fettprosent! Synes du fettforbrenningen stopper opp kan også fatburns hjelpe deg litt på vei. Det er ikke sikkert det fungerer, men det kan i hvert fall ikke skade å prøve.

Hvilke av produktene over kunne du tenke deg?

En kommentar om “30 MUST HAVE PÅ LAVKARBO!”

  1. Brisk knekkebrød er også greie å ha i hus. 1 karb pr knekkebrød. Fås i dagligvaren, står i allergihyllen 🙂

Legg igjen en kommentar