VLOGG: bli med inn i vår hverdag!

Etter å ha tenkt over det lenge har jeg bestemt meg for å begynne med vlogging i tillegg til bloggingen! Jeg kommer til å filme hverdagen vår og legge ut på youtube 1-2 ganger i uken – om dere synes det er gøy selvsagt. Er en del arbeid, som hvis det er dødskjedelig tror jeg at jeg dropper hele greia. Men hvis DU vil jeg skal fortsette med vloggingen må du abonnere på youtubekanalen min HER. Så ser jeg om det er interesse for det.

I dagens vlogg får dere følge oss til legen, shopping, signering av jobbkontrakt, undertøysfotoshoot og mye mer!

Ellers er jeg nødt til å begynne og spare til et bedre videokamera hvis dette skal bli aktuelt. Det jeg bruker nå er fra 2008, og som dere ser er ikke kvaliteten helt optimal. Første klippet i videoen er filmet med speilreflekskameraet mitt, og dere ser virkelig stor forskjell fra det og resten av klippene. Jeg kunne forsåvidt brukt det også, men det blir veldig stort og tungt å drasse på i løpet av en hel dag – så et nytt videokamera står på ønskelisten min!

Har du et å anbefale? Og ikke minst, hva synes du om vloggen?

3 kommentarer om “VLOGG: bli med inn i vår hverdag!”

  1. Utrolig kjekt å se ka video av dagen dokkas ❤️ Og litt gøy å se «virkeligheten»? haha!
    Fortsett med vlogging!! Og forresten, fine ammehår?

Legg igjen en kommentar