VLOGG ⎮ VI KRANGLER

En ny vlogg er lastet opp og delt. Denne gang får dere bli med oss når vi krangler i bilen, henter og åpner nellypakke, leker masse i solen og ikke minst alt det andre vi gjorde i løpet av gårsdagen!

Husk å klikk på HD-kvalitet på tannhjulet nede i høyre hjørne

Genseren min HER ⎮ Buksen min HER ⎮ Kjolen min HER ⎮ Beltet mitt HER

Resten av klærne fra nellypakken deler jeg på søndag!


Som dere sikkert ser er videokvaliteten betydelig bedre fra forrige vlogg, og det er rett og slett bare fordi jeg prøvde å filme med speilreflekskamera mitt denne gang. Da ble jeg helt sikker på at jeg er nødt til å skrive opp et nytt videokamera på ønskelisten. Det er altfor stort og tungt å dra meg seg gjennom en hel dag, i tillegg til at det ikke har autofokus og heller ikke justerer lyset godt på auto. Så det må jeg da gjøre manuelt, noe som er ganske tungvindt.

Jeg klarer meg riktignok greit i mellomtiden, men dere må komme med tips til gode videokamera!

Hva synes du om vloggen?

 

2 kommentarer om “VLOGG ⎮ VI KRANGLER”

  1. Dette blir mer en konstruktiv kritikk , men syns denne var bedre enn den forrige, for det ble mindre musikk, syns det er litt gøyere når det blir mer prating. Men det er meg, men likte begge vloggene uansett?

Legg igjen en kommentar