Virkelig et must have til 17.mai!

Barnas dag nærmer seg med stormskritt! Selveste nasjonaldagen. Dagen hvor det kryr av mennesker i flotte antrekk over alt, og det er nok av ting å tenke på og følge med på. Det skulle bare mangle at man slapp å følge med på at barnet ikke mister tutten på toppen av det hele! For la oss bare innrømme det; det hadde vært krise om smokken hadde forsvunnet på 17.mai.

Falt på bakken et eller annet sted. Eller kanskje barnet ditt er som mitt, og elsker å kaste både smokk og kos fra seg over alt? Det er så fort gjort, men med denne vakre smokkelenken, som til og med står til flaggets farger, kan du i hvert fall trøste deg med at du vet hvor smokken er oppi alt stresset.

I år som i fjor syr jeg nemlig smokkelenker til 17.mai, og de koster selvsagt bare 100 kroner!

De kan bestilles HER

NB: Jeg tar kun på meg et begrenset antall bestillinger ettersom jeg vil være sikker på at de blir klar til nasjonaldagen, så skyndt deg å bestille for å være sikret ei av de mest populære produktene i nettbutikken for tiden!

Under ser dere et bilde av Dennis fra fjorårets nasjonaldagen, med selveste 17.mai smokkelenken!

Kunne du tenkt deg en?

Legg igjen en kommentar