Vil du se hva jeg kjøpte på IKEA?

Som jeg nevnte for dere i går dro jeg på IKEA i Stavanger med lillesøster og mamma. Vi ble borte hele dagen, fra morgen til sent på kveld, og hadde en skikkelig koselig jentedag. Vi fikk kjøpt inn masse fint, og ikke minst hatt den obligatoriske middagen der borte. Er det flere som alltid må ha laksemiddagen når de handler på IKEA?

Jeg har hatt det så lenge jeg kan huske, og ingenting kan måle seg med den retten altså. Av en eller annen grunn smaker den også mye bedre på IKEA enn om man lager samme rett hjemme. Denne gang byttet jeg riktignok potetene mot litt mer grønnsaker, og tilsatte litt smør over brokkolien for å gjøre den lavkarbovennlig.

Vi fikk så masse spennende og gøy med oss hjem at jeg vurderer å lage en liten IKEA haul på video – noen som vil se det? Gi i så fall beskjed, så fikser jeg det en av dagene. Kanskje allerede i kveld!

En helt fantastisk koselig dag som jeg håper vi kan gjenta snart, og for de som lurte på hvor Dennis var, så var han på besøk hos oldemoren og oldefaren sin hele dagen. Der koste han seg kjempe masse, lekte masse med både dem og hunden deres, og så gikk de tur til et lite vann for å mate endene.

Er så godt å vite at han har så mange rundt seg som han er trygg på når jeg drar på slike små reiser som dette, og Christopher må på jobb!

Vil dere ha IKEA haul?

6 kommentarer om “Vil du se hva jeg kjøpte på IKEA?”

  1. Jeg ønsker gjerne å se innkjøpene. Elsker slike videoer, for blir så inspirert til hva jeg skal kjøpe neste gang.

  2. Elsker videoen dine! Kunne vi fått en vlog fra ikeaturen også? Hvis du ikke spilte inn noe kan du jo kanskje gjøre det neste gang <3
    Digger bloggen din!

Legg igjen en kommentar